Wil je jouw WordPress website laten maken door een expert die verstand heeft van het bouwen van (WordPress) websites die een stapje verder gaan?

Dat kan bij We Provide. Wij bouwen responsive en supersterke WordPress websites.

Kies voor een WordPress website

Met meer dan 1 miljoen downloads per twee dagen, is wel vast te stellen dat WordPress een blijvertje is als het gaat over website platforms. Het maken van een basic WordPress website is dan ook geen rockscience. Maar een WordPress website die geheel aansluit op jouw wensen, dat is andere koek!

Dus wil jij jouw WordPress website laten maken door een professional? En wat komt daar allemaal bij kijken? Allemaal vragen die relevant zijn wanneer je een WordPress website overweegt. Wat wij je kunnen bieden? Wij vinden het belangrijk dat het beheer van jouw website naadloos aansluit op jouw behoefte en daarom geven we je een kijkje in ons proces.

Een WordPress website laten maken door We Provide betekent:

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van de website.
De perfecte basis voor een SEO vriendelijke website.
Een kostenefficiƫnte website die sterk is, ideaal voor het MKB.
Een team van experts dat je vooruit helpt met jouw website

De voordelen van een WordPress website

wordpress website laten maken - logoErg fijn is dat het CMS systeem, het gedeelte waarin je jouw website beheert, met behulp van het WordPress systeem eenvoudig te bedienen is. Je hebt het snel onder de knie door de gebruiksvriendelijke opzet en de logische manier waarop alle elementen zijn opgebouwd. Vaak is dit een reden voor de keuze van WordPress in vergelijking met andere CMS-systemen.

Door daarnaast nog eens gebruik te maken van plugins, kunnen veel functionaliteiten in een handomdraai worden toegevoegd aan de website en is je website geheel aan jouw wensen aan te passen. Vaak zijn dit dan ook de redenen voor de keuze van een WordPress website.

Een WordPress website laten maken verloopt vaak in fases...

Fase 1 Sparring- en analyse sessie: Samen gaan we dieper in op je vraag. Wat is het doel van jouw website? Welke data zijn (al) beschikbaar en hoe kunnen we deze gebruiken in het huidige design.

Fase 2 Functionaliteiten formuleren: Wat moet minimaal in je nieuwe website verwerkt zijn? De website heeft een bepaald doel en moet natuurlijk en aantal functionaliteiten bevatten. Deze formuleren we graag samen.

Fase 3 Wireframe/design: Met behulp van wireframes starten we met de eerste designfase van je website! Samen bepalen we waar bepaalde functionaliteiten moeten komen en hoe deze vorm gegeven moeten worden in het vervolg van de designfase.

 

In fase 4 starten we met het bouwen van je website!

Fase 4 Development: In deze fase gaan we aan de slag met het bouwen van jouw (her)nieuwe website. Onze programmeurs gaan aan de slag om jouw website ook daadwerkelijk te bouwen en uiteindelijk ‘live’ te zetten.

Fase 5 CMS-instructie i.s.m. online marketing training: Wanneer je website op het punt van livegang staat, gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS-gedeelte. Met een online marketing training krijgt je alle handvatten die je nodig hebt om van je WordPress website een succes te maken.

Fase 6 Testen & Quality Assurance: Net voor livegang willen we er zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. Dan testen we op bugs en lossen deze voor je op.

Fase 7 Livegang website: YES! Je website is live! Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Je (her)nieuwe website gaat live.

Fase 8 Aftrap online marketing traject: Nu begint het pas echt op online marketing gebied! Je gaat aan de slag met verkeer naar je website toe en kijkt constant naar verbeterpunten op je huidige website. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig.

Wil je een WordPress website laten maken?

Ben je klaar voor jouw Digitale Transformatie? En wil je weten wat We Provide voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via: 088 6000 700 of neem eens een kijkje in ons werk en ontdek de WordPress websites die wij al gebouwd hebben.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com