Wil je jouw WordPress website laten maken?

Dat kan bij We Provide. Met meer dan 1 miljoen downloads per twee dagen is wel vast te stellen dat WordPress een blijvertje is als platform. Maar wil jij jouw WordPress website laten maken door een professional? Wat komt er dan allemaal bij kijken? Wij vinden het belangrijk dat het beheer van jouw website naadloos aansluit op jouw behoefte.

De voordelen van WordPress

Erg fijn is dat het CMS systeem (de achterkant van jouw website) in WordPress eenvoudig te bedienen is. Je hebt het snel onder de knie door de gebruiksvriendelijke opzet. Vaak is dit een reden voor de keuze van WordPress in vergelijking met andere CMS systemen. Door daarnaast nog eens gebruik te maken van plugins, kunnen veel functionaliteiten in een handomdraai worden toegevoegd aan de website en is je website geheel aan jouw wensen aan te passen.

De voordelen van een WordPress website laten maken door We Provide:

  • Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van de website
  • De perfecte basis voor een SEO vriendelijke website
  • Een koste efficiënte website, ideaal voor het MKB
  • Een team van experts die je vooruit helpen met de website

Een WordPress website laten maken verloopt bij ons zo

Fase 1 Sparring- en analyse sessie: Samen gaan we dieper in op je vraag. Wat voor soort website wil je? Welke data zijn er al beschikbaar en hoe kunnen we deze gebruiken in het huidige design.

Fase 2 Functionaliteiten formuleren: Wat moet er minimaal in je nieuwe website verwerkt zijn? De website heeft een bepaald doel en moet natuurlijk en aantal functionaliteiten bevatten. Deze formuleren we samen.

Fase 3 Wireframe/design: Met behulp van wireframes starten we met de eerste designs van je website! Samen bepalen we waar bepaalde functionaliteiten moeten komen en hoe deze vorm gegeven moeten worden.

Fase 4 Development: In deze fase gaan we aan de slag met het bouwen van jouw (her)nieuwe website. Onze programmeurs gaan met 1 en 0 en aan de slag om jouw website ook daadwerkelijk live te zetten.

Fase 5 CMS-instructie i.s.m. online marketing training: Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS samen met een online marketing training. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website een succes te maken.

Fase 6 Testen & Quality Assurance: Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Fase 7 Livegang website: YES! Je website is live! Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Je (her)nieuwe website gaat live.

Fase 8 Aftrap online marketing traject: Nu begint het pas op online marketing gebied! Je gaat aan de slag met verkeer naar je website toe en kijkt constant naar verbeterpunten op je huidige website. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig.

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken?

Ben je klaar voor jouw Digitale Transformatie? En wil je weten wat We Provide voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via: 088 6000 700 of neem eens een kijkje in ons werk en ontdek de WordPress websites die wij al gebouwd hebben.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk