Websites

WordPress website laten maken

Wil je jouw WordPress website laten maken door een expert die verstand heeft van het bouwen van (WordPress) websites die een stapje verder gaan? Dat kan bij We Provide. Wij bouwen responsive en supersterke WordPress websites.

Een WordPress website laten maken door We Provide betekent
Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van de website.


De perfecte basis voor een SEO vriendelijke website.


Een kostenefficiënte website die sterk is, ideaal voor het MKB.


Een team van experts dat je vooruit helpt met jouw website.

De voordelen van een WordPress website

Erg fijn is dat het CMS systeem, het gedeelte waarin je jouw website beheert, met behulp van het WordPress systeem eenvoudig te bedienen is. Je hebt het snel onder de knie door de gebruiksvriendelijke opzet en de logische manier waarop alle elementen zijn opgebouwd. Vaak is dit een reden voor de keuze van WordPress in vergelijking met andere CMS-systemen.

Door daarnaast nog eens gebruik te maken van plugins, kunnen veel functionaliteiten in een handomdraai worden toegevoegd aan de website en is je website geheel aan jouw wensen aan te passen. Vaak zijn dit dan ook de redenen voor de keuze van een WordPress website.

Hoe bouwen wij
aan supersterke
websites?

Fase 1: Sparring- en analyse sessie

Samen gaan we dieper in op je vraag. Wat voor soort website wil je? Welke data zijn er al beschikbaar en hoe kunnen we deze gebruiken in het huidige design.

Fase 2: Functionaliteiten formuleren

Wat moet er minimaal in je nieuwe website verwerkt zijn? De website heeft een bepaald doel en moet natuurlijk en aantal functionaliteiten bevatten. Deze formuleren we samen.

Fase 3: Wireframe/design

Met behulp van wireframes starten we met de eerste designs van je website! Samen bepalen we waar bepaalde functionaliteiten moeten komen en hoe deze vorm gegeven moeten worden.

Fase 4: Development

In deze fase gaan we aan de slag met het bouwen van jouw (her)nieuwe website. Onze programmeurs gaan met eentjes en nulletjes aan de slag om jouw website ook daadwerkelijk live te zetten.

Fase 5: CMS-instructie i.s.m. online marketing training

Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS samen met een online marketing training. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website een succes te maken.

Fase 6: Testen & Quality Assurance

Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Fase 7: Livegang website

YES! Je website is live! Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Je (her)nieuwe website gaat live.

Fase 8: Aftrap online marketing traject

Nu begint het pas op online marketing gebied! Je gaat aan de slag met verkeer naar je website toe en kijkt constant naar verbeterpunten op je huidige website. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig.

Samen een supersterke website bouwen?

  • WordPress & maatwerk specialist
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA