Gebruiksvriendelijke en responsive website van A tot Z uitgerold

Het online visitekaartje van jouw bedrijf, dat moet een website zijn. Vanuit onze ervaringen helpen we je om dit zo optimaal mogelijk vorm te geven. “Alles onder 1 dak” Dat vind je bij ons. We ondersteunen je in de formulering van jouw doelstellingen, een gebruiksvriendelijk en creatief webdesign en de volledige development van je website. Niet onbelangrijk: we zorgen er ook voor dat jouw website goed scoort in de Google zoekresultaten.

Prachtig Design & Goed vindbaar

Kernwoorden voor een goed online design voor een website zijn natuurlijk responsief en gebruiksvriendelijk. Vanuit een creatief ontwerp werken we naar het best passende ontwerp waardoor jouw bezoekers ook echt vinden wat ze zoeken.

- Gebruiksvriendelijke ontwerpen met focus op bezoeker
- Responsive designs geschikt voor alle apparaten
- Een creatieve doorvertaling van jouw bedrijf

Met een prachtig design alleen is een website nog niet af. Het goed scoren in de Google zoekresultaten is minstens zo belangrijk. Vanuit onze kennis en ervaring adviseren we je op het gebied van SEO, SEA en Social media marketing.

- SEO Proof websites die scoren op de meest relevante zoekwoorden
- Zoekmachine advertenties die passen bij jou doelgroep
- Sociale content waarbij jouw verhaal naar voren komt.

Van begin tot eind ondersteuning bij jouw website

Een gemakkelijk CMS & 24/7 ondersteuning

Naast een creatief design en een goed vindbare website is het beheer van deze website een belangrijke factor. Wij zorgen ervoor dat je zelf jouw content gemakkelijk kunt beheren in een CMS systeem dat bij jouw bedrijf of organisatie past.

- Een gebruiksvriendelijk CMS dat gemakkelijk te beheren is
- Een technische oplossing die past bij jouw vraagstuk
- Op maat gemaakte technische oplossingen in-house gebouwd

Dit alles met 1 aanspreekpunt en 24/7 ondersteuning. Omdat wij alle disciplines onder 1 dak verzamelen kun je voor al jouw zaken rondom een (her)nieuwde website bij ons terecht. Daarbij heb je dan 1 aanspreekpunt.

- 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en vragen
- 1 aanspreekpunt voor al je vragen
- Begeleiding in het volledige traject

Techniek is onze focus

Hoe bouwen wij aan sterke websites?

Fase 1 Sparring- en analyse sessie: Samen gaan we dieper in op je vraag. Wat voor soort website wil je? Welke data zijn er al beschikbaar en hoe kunnen we deze gebruiken in het huidige design.

Fase 2 Functionaliteiten formuleren: Wat moet er minimaal in je nieuwe website verwerkt zijn? De website heeft een bepaald doel en moet natuurlijk en aantal functionaliteiten bevatten. Deze formuleren we samen.

Fase 3 Wireframe/design: Met behulp van wireframes starten we met de eerste designs van je website! Samen bepalen we waar bepaalde functionaliteiten moeten komen en hoe deze vorm gegeven moeten worden.

Fase 4 Development: In deze fase gaan we aan de slag met het bouwen van jouw (her)nieuwe website. Onze programmeurs gaan met 1 en 0 en aan de slag om jouw website ook daadwerkelijk live te zetten.

Fase 5 CMS-instructie i.s.m. online marketing training: Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS samen met een online marketing training. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website een succes te maken.

Fase 6 Testen & Quality Assurance: Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

De livegang van je website

Fase 7 Livegang website: YES! Je website is live! Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Je (her)nieuwe website gaat live.

Fase 8 Aftrap online marketing traject: Nu begint het pas op online marketing gebied! Je gaat aan de slag met verkeer naar je website toe en kijkt constant naar verbeterpunten op je huidige website. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig.

Hulp bij jouw website?

Wij helpen je graag in jouw digitale transformatie en bij de ontwikkeling van jouw (nieuwe) website. Op basis van onze ervaringen en onze kennis adviseren we je graag over de beste features, platforms en middelen die je voor jouw website kunt inzetten. Bekijk de contactpagina voor meer informatie en neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com