Meten is weten: nog nooit eerder was dit zo belangrijk!

Het is inderdaad een cliché, maar oh zo belangrijk om de online resultaten structureel te verbeteren. De webdata van de online kanalen goed meten en begrijpen is van essentieel belang om het gedrag van je klanten te begrijpen en het rendement van de website of webshop te verbeteren. Web analytics geven een nauwkeurig inzicht in het bezoekersgedrag en brengen de prestaties van je website of webshop compleet in kaart.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk inzicht te krijgen in het rendement van je e-mail marketing campagnes of je AdWords-campagnes. Maar web analytics geven je ook simpelweg inzicht in bezoekersstatistieken, zoals uit welke regio de meeste van je websitebezoekers komen, welke bedrijven op je website zijn geweest en welke pagina’s zij interessant vinden en welke pagina’s de bezoekers bekijken voordat zij tot conversie komen (of juist niet tot conversie komen!).

Web analyse uitvoeren met Google Analytics

Google Analytics is veruit de meest gebruikte tool voor web analytics. Het juist installeren en inrichten van Google Analytics op basis van een solide meetplan is een van onze specialismen. Onze web analytics specialisten zijn ervaren en hebben allemaal een Google Analytics Individual Qualification. Dankzij deze expertise kunnen wij de webdata vertalen naar voor jou begrijpelijke inzichten en aanbevelingen waardoor je jouw online prestaties kunt verbeteren.

Wat kan We Provide voor je betekenen op gebied van Web Analytics?

  • Implementatie en inrichten van Google Analytics; van basis installatie tot geavanceerde implementaties;
  • Correct meten en analyseren van jouw marketing campagnes;
  • Maandelijkse rapportages; de belangrijkste gegevens, in één overzichtelijk rapport.
  • Maatwerk rapportages en het inrichten van (maatwerk) dashboards op basis van jouw KPI’s.

Op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw ambities? Nodig ons een uit voor een kop koffie en we gaan samen op zoek naar de best mogelijke invulling!

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com