We Provide verzorgt graag al je multimediapresentaties. Fotografie, video- en audiomontage hebben wij in eigen huis. Zo maken wij prikkelende presentaties van je bedrijf, product of werkwijze. Zowel voor online als offline toepassingen.

Video

Bewegend beeld spreekt tot de verbeelding en helpt om je merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Het maakt je bedrijf zichtbaar. Een online toepassing waar We Provide in thuis is, is het produceren van digitale video’s, die vervolgens geïntegreerd kunnen worden in je website. Bedrijfsvideo’s, productdemonstraties, instructievideo’s, documentaires en videobanners zijn hier enkele voorbeelden van. Maar denk ook aan registraties van open dagen, jubilea, evenementen, openingen etc.

Wij kunnen opnames op locaties of in een studio verzorgen, afhankelijk van jouw specifieke wensen of het concept dat we ontwikkelen. Met onze moderne opname- en montageapparatuur maken wij haarscherpe beelden in HD-kwaliteit. Ideeën worden zo op aantrekkelijke wijze gevisualiseerd.
Je hoeft niet zelf met een concept en scenario te komen: dat kunnen wij voor je doen. Leg je wensen op tafel en wij zorgen voor een keurig verzorgde digitale productie die kan worden opgenomen in je website. De video kan natuurlijk ook in veelvoud geproduceerd worden op bijvoorbeeld CD, DVD of USB zodat deze ook voor offline toepassingen inzetbaar is.

Foto

Foto’s zijn onmisbaar bij het overbrengen van de juiste sfeer. Doelgroepen kun je bereiken door fotografie te laten aansluiten bij hun belevingswereld. Pakkende beelden maken een website niet alleen aantrekkelijk maar vooral ook doeltreffend. In een steeds snellere multimediale wereld draait alles om seconden: in slechts enkele seconden beslist iemand of hij geïnteresseerd is om verder te kijken op een website. Aantrekkelijk beeldmateriaal vergroot de kans dat mensen langer op je site blijven.

Je fotografie is bij We Provide in goede handen. Bedrijfsfotografie, productfotografe of het vastleggen van een specifieke werkwijze: wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Samen kijken we naar jouw wensen en doelgroepen en bepalen we welke sfeer daar het beste bij aansluit. Zo kunnen we de fotografie naadloos afstemmen op de gewenste uitstraling. Beeldmateriaal en het ontwerp van je website vormen samen één geheel en zetten de juiste sfeer en uitstraling eenduidig neer.

Meer weten? Bekijk ons werk of kom eens langs in Eindhoven.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com