Wij geloven in de bundeling van kennis. Kennis kun je immers alleen vermenigvuldigen door deze te delen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers koppelen we graag aan die van ons. Opdrachtgevers kennen hun doelgroepen en conversiedoelen het allerbeste. Zij kunnen ons informeren over wat hun doelgroep wil. Onze kennis van strategie, design en development zetten we in om de juiste keuzes te maken. Daarbij verdiepen we ons graag in de opdrachtgever en de markt waarin hij opereert zodat we kunnen fungeren als een volwaardige gesprekspartner.

Meten is weten

Meten is weten: we bouwen graag op basis van een gefundeerde strategie. Informatie van Google Analytics en andere online marketing tools helpt ons om te zien hoe een bezoeker zich gedraagt op een site. Welke onderdelen worden goed of juist minder goed bezocht? Waar haakt men af? Hoe lang blijft men op de site? Hoe is de doelgroep opgebouwd? Waar komen bezoekers vandaan?

“Kennis kun je alleen vermenigvuldigen door deze te delen”

Scrum-methode

Ook intern houden we van optimaal samenwerken. Het aanbrengen van structuur moet ook wel met een club die zo hard groeit en inmiddels uit circa 25 personen bestaat. Per project wordt het ideale team samengesteld. Een team waarin specifiek die disciplines vertegenwoordigd zijn die voor dat project relevant zijn: strategie, design, development, online marketing, copywriting, fotografie en video, hosting, etc. We zijn gewend om te werken volgens de scrum-methode. Dit helpt ons bij het organiseren van onze projecten, waarbij teams met strakke planningen werken. Zeker bij grotere projecten, in een snel veranderende wereld, is deze werkwijze bijna onmisbaar. Dit, in combinatie met een flinke dosis passie, zorgt voor een optimale samenwerking.

Meer weten? Bekijk ons werk of kom eens langs in Eindhoven.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com