Shopware e-commerce

Samen een Shopware webshop ontwikkelen

Shopware? Nog steeds voor veel e-commerce ondernemers een nieuwe naam in Markt. Maar Shopware is niet voor niks marktleider in Duitsland. In Nederland kiezen steeds meer e-commerce bedrijven voor Shopware. Shopware is e-commerce oplossing dat op veel verschillende manieren uit te breiden is. Het kan zich qua functionaliteit meten met bijvoorbeeld Adobe Magento. Als je Shopware vergelijkt met andere platformen als Lightspeed en Shopify dan heeft Shopware voor dat wensen op maat veel beter te realiseren zijn.

Hieronder een opsomming waarom je voor Shopware kunt kiezen als e-commerce oplossing.

Storytelling & shoppingworlds

Shopware is het platform om snel uw verhaal te vertellen door het genereren van mooie shoppingworlds. Vanuit het backend van Shopware worden producten tot leven gebracht door het simpel vrij positioneren van tekst of andere elementen. Mede daardoor behoort Shopware tot de top binnen de e-commerce oplossingen. Het beheren van content pagina's was nog nooit zo eenvoudig.

Marketing

Strategische marketingcampagnes, kortingsacties of gepersonaliseerde promoties zet je in no time in elkaar. Met behulp van geavanceerde geïntegreerde tools zorg je ervoor dat de webshop optimaal ingericht wordt voor Google. De krachtige functionaliteiten helpen je met het boosten van verkeer en verhoogt de conversie.

ERP & maatwerk oplossingen

Wat Shopware uit laat stijgen boven alle andere platformen is de mogelijkheid om enterprise niveau koppelingen en integraties te ontwikkelen. Wij zijn in ieder geval ervaren in koppelingen met bijvoorbeeld Microsoft Dynamics, Afas, SAP, Exact en K3 unisoft. Daarnaast hebben we veel maatwerk front-end en back-end modules ontwikkeld. Denk hierbij aan speciale rapportages of interactieve elementen op de CMS pagina’s.

Shopware Enterprise en B2B oplossing

Heeft u behoefte aan een B2B e-commerce oplossing? Is integratie met je bedrijfsprocessen cruciaal? Dan is de Shopware B2B oplossing voor jou gemaakt. Deze suite is onderdeel van de Enterprise licentie. Je kunt er voor je afnemers bijvoorbeeld verschillende rollen mee aanmaken. Voor elke rol kun je vervolgens budgetlimieten instellen. Wil je flexibiliteit? Stel dan goedkeuringsflows in. Ook heb je de beschikking over een proces voor het goedkeuren van extra uitgaven. Je klant specifieke prijsstellingen en herhaalbestellingen zijn in mum van tijd ingericht. Prijsaanvragen handel je volledig geautomatiseerd af.

Interesse in de mogelijkheden van Shopware voor jouw bedrijf?

  • Oplossingen op basis van gedegen onderzoek
  • Continue verbetering d.m.v een iteratief proces
  • In-house gecertificeerd UX team
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA