Dit is Vogel's

Vastbesloten om de ultieme geluidservaring voor zijn jazzmuziek te creëren, ontwikkelt Harry Vogels in 1973 de eerste muurbeugels voor luidsprekers. Daarmee hangt Harry zijn luidsprekers in de perfecte positie en klinken Fats Domino en James Last alsof zij live in de huiskamer staan te spelen. Wat begon met muurbeugels voor luidsprekers, is uitgegroeid tot het toonaangevend merk Vogel’s. Specialist in bevestigings- en ophangsystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur. Lees meer over de geschiedenis van Vogel’s.

Vogel’s voor de consument

Het belangrijkste pluspunt van de nieuwe consument-omgeving is de nieuwe zoekfunctie. Hiermee kunnen gebruikers zeer gericht zoeken naar de juiste muurbevestiging voor hun televisie. Door middel van de uitgebreide zoekmogelijkheden kan op basis van een EAN-code of het televisiemodel gemakkelijk een passende muurbeugel gevonden worden. De slimme zoekfunctie is zelfs bestand tegen een typefoutje!

Vogel’s professional

Bezoekers van de oude webshop konden gebruik maken van de Pro-AV Mount Advisor. Dit is een systeem dat de bezoekers op een efficiënte manier helpt om de juiste standaard of muurbevestiging te vinden. Dit systeem is nu volledig herontwikkeld waardoor deze sneller, efficiënter, nauwkeuriger en configurabeler is geworden.

Contentmanagement met BlueFoot

De website van Vogel’s is een zeer content-rijke omgeving. Om de grote hoeveelheid content van de website optimaal te kunnen beheren is er gekozen voor de implementatie van het BlueFoot CMS. Dit biedt Vogel’s de mogelijkheid om gemakkelijk hun eigen contentpagina’s aan te maken door middel van drag-and-drop functionaliteiten en deze te verrijken met tekst, afbeeldingen en video’s.

Pixel Perfect
op alle apparaten

“Met de migratie in 2015 van de Magento Community Edition naar de Magento Enterprise Edition is het niveau van de online presentatie van onze organisatie aanzienlijk verbeterd. Door de pragmatische aanpak van We Provide en de intensieve samenwerking met andere partijen is dit resultaat in korte tijd bereikt. We Provide is een partij waar je op kunt bouwen.”

Hans Coolen, CFO @ Vogel's

Nu, en in de toekomst!

Door de jarenlange intensieve samenwerking met Vogels zijn er strakke workflows en hechte banden ontstaan. Goede communicatie, snelle reactie en continue anticipatie zijn sleutelwoorden die deze samenwerking typeren.

De ontwikkeling van de website verloopt in strikte fases waarbij verschillende partijen betrokken zijn. Voor een soepel verloop van de werkzaamheden is een goede communicatie tussen de partijen cruciaal. Continue feedback tussen Vogels en onze designers en developers is nodig voor een efficiënte voortgang van het project.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk