Dit is Oogenlust

We/Provide ontwikkelde voor Oogenlust een meertalige website op basis van een strategische visie waarbij beleving centraal werd geplaatst. De site ademt de sfeer van Domein Oogenlust en sluit zo naadloos aan bij de corporate uitstraling.

De vraag

Oogenlust wilde een nieuwe website, passend bij de nieuwe locatie op Domein Oogenlust. De site moest een afspiegeling zijn van het Domein, de winkel, de activiteiten voor het bedrijfsleven, de Exporuimte. De unieke, eigen identiteit vormde de basis. Ook was een bestelmodule gewenst voor boeketten en andere items of cadeaus.

De oplossing

We/Provide ontwikkelde een concept op basis van de door We/Provide gedefinieerde visie: Oogenlust belééf je. Beleving is gekoppeld aan de 5 zintuigen, waarbij Oogenlust het 6e zintuig is. De nieuwe, responsive website dient als verlengstuk van de winkel op Domein Oogenlust.

Het resultaat

Een aansprekende, speelse en volledig responsive website, met diverse technische snufjes en een zeer prominente rol voor het prachtige beeldmateriaal. Te verspreiden via de Pinterest-koppeling. Via de geïntegreerde bestelmodule kunnen boeketten en andere items besteld en afgerekend worden.

Online bestelmodule

Boeket of cadeau meteen bestellen en afrekenen.

Interactieve blokken

Pagina’s worden gevuld met interactieve blokken (isotope masonry).

Responsive

Volledig responsive website.

Over ons

Bekijk over ons

Ons werk

Bekijk ons werk