Dit is Longines Global Champions Tour

Longines Global Champions Tour heeft samen met We/Provide een geweldige online ervaring neergezet. De website geeft een extra dimensie aan het evenement en de offline beleving wordt gecomplementeerd met online beleving.

De vraag

Zorg dat de beleving van de Longines Global Champions Tour verder reikt dan de evenementen alleen. Zorg voor een online beleving van de tour. Dit alles binnen een minimaal tijd bestek, dus er was veel durf voor nodig.

De oplossing

Globalchampionstour.com was een klassieke website zonder veel interactie. Om beleving te creëren is er content toegevoegd die een nieuwe dimensie biedt. Onder andere: live broadcast van de evenementen, koppeling met fotografen, interactieve media gallery en het volgen van atleten. Dit alles uiteraard volledig responsive.

Het resultaat

Een professionele en inspirerende website waar liefhebbers van de paardensport veel tijd kunnen doorbrengen met het bekijken van informatie, video’s en afbeeldingen. Door het interactieve aspect van de website komen bezoekers met elkaar in aanraking en geeft dit een waar community-gevoel.

GCT TV

Via de GCT TV kan elk evenement van de tour live gevolgd worden. De kwaliteit van de livestream wordt automatisch aangepast aan de internet kwaliteit van de bezoeker: optimaal kijkplezier.

Biografie ruiters en paarden

Op de website komen alle GCT ruiters en paarden uitgebreid aan bod. Foto’s, video’s resultaten en prijzengeld van alle seizoenen.

Mediaplatform

Door koppelingen die gerealiseerd zijn met broadcasters, fotografen en realtime result providers is de website van Longines Global Champions Tour een waar mediaplatform.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Eddy

Team Lead websites +31 (0)88 6000 700 eddy@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk