Dit is Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van audio en video. Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt. Havoned beschikt over een aantal zeer bekende merken, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Oehlbach, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

De vraag

Havoned wenste een totaal b-to-b e-commerce product waarin klanten, producten, voorraden en orders volledig gekoppeld zouden zijn met SAP.

De oplossing

We/Provide heeft voor Havoned een complete Magento Enterprise B2B omgeving opgezet. Gedurende het ontwikkelingsproces hebben we de koppeling met SAP in prettige samenwerking met de SAP integratie partner van Havoned (Xperi) opgepakt.

Het resultaat

Een complete b-to-b Magento webshop die volledig gekoppeld is met SAP. Dit betekent concreet dat zaken als klanten, producten, voorraden, orders enzovoorts volledig extern ingelezen worden. Op basis van goed doordachte oplossingen hebben ervoor gezorgd dat wij een totaal product hebben neergelegd dat aansluit bij alle specifieke wensen van Havoned.

Complete SAP koppeling

Klanten, producten, voorraden, orders enzovoorts worden volledig extern ingelezen.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Eddy

Team Lead websites +31 (0)88 6000 700 eddy@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk