Dit is Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van audio en video. Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt. Havoned beschikt over een aantal zeer bekende merken, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Oehlbach, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

De vraag

Havoned wenste een totaal B2B e-commerce product waarin klanten, producten, voorraden en orders volledig gekoppeld zouden zijn met SAP.

De oplossing

We Provide heeft voor Havoned een complete Magento Enterprise B2B omgeving opgezet. Gedurende het ontwikkelingsproces hebben we de koppeling met SAP in prettige samenwerking met de SAP integratie partner van Havoned opgepakt.

Complete SAP koppeling

Wij hebben voor Havoned een Magento – SAP koppeling ontwikkeld. Deze SAP koppeling met Magento is de ideale oplossing om de SAP backoffice te integreren met je Magento e-commerce omgeving. Met deze koppeling hebben we rekening gehouden met alle B2B wensen. Denk hierbij aan klant specifieke prijzen, categorieën en assortiment. Hiervoor hebben we extra maatwerk ontwikkeld die deze B2B wensen mogelijk maakt.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com