Dit is Companiez

We/Provide ontwikkelde voor het nieuwe bedrijf Companiez een online platform waarop vraag en aanbod m.b.t. bedrijfsovername en kapitaal voor bedrijven en projecten elkaar op discrete wijze weten te vinden.

De vraag

De wens was een online platform, een online marktplaats waarop bedrijven zich te koop kunnen aanbieden, kopers zich kunnen aanmelden en kapitaal aangeboden of afgenomen kan worden. Hiertoe was een businessplan opgesteld door Companiez. Diverse zaken waren nog onbekend, dus pro-actief meedenken als partner was een sterke wens.

De oplossing

We/Provide stelde tijdens een strategische sessie vele kritische vragen. Ons advies was om het businessplan op een paar punten aan te passen, om de gewenste conversie te kunnen behalen. Juist door in de beginfase kritisch te zijn, kregen we de zaken helder op het netvlies. Op basis van het aangepaste businessplan ontwikkelde We/Provide een voorstel voor een optimale structuur om zo de conversie te optimaliseren.

Het resultaat

De responsive site is geheel ontwikkeld op de specifieke wensen van de opdrachtgever en haar doelgroepen. Design, strategie en development gingen daarbij volledig hand in hand. Ook ontwikkelden we een online marketingplan wat vervolgens uitgevoerd wordt.

Meerdere specialisten profielen mogelijk

Specialisten kunnen onder hun account meerdere profielen aanmaken, beheren en uitbreiden met een klantcase om zo de specifieke toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Koppeling advertentie abonnementen

De verschillende advertentie-abonnementen zijn door We/Provide gekoppeld aan het betalingssysteem.

Diverse pakketten voor kopers en verkopers

Het platform biedt keuze uit diverse pakketten, gekoppeld aan het betalingssysteem en de klantprofielen.

Koppeling van kennisbank

Kennisbank is voor bezoekers toegankelijk gemaakt na inschrijving voor de Companiez nieuwsbrief.

Bel of mail Eddy

Team Lead websites +31 (0)88 6000 700 eddy@weprovide.com