Dit is Baby-Dump

Met 14 fysieke winkels verspreid over heel Nederland en een e-commerce webshop is Baby-Dump een grote speler op het gebied van babyproducten.

De vraag

Een professionele en functionele webshop met mogelijkheden tot doorontwikkeling met het oog op de toekomst. Daarnaast was er vraag naar een mogelijkheid om SEO-optimalisaties uit te voeren.

“Al ruim 10 jaar een goede samenwerking met We/Provide, begin dit jaar hebben we nieuwe stappen gezet voor een nog beter vervolg.”

Huub Burgmans, Directeur @ Baby-Dump B.V.

De oplossing

Om de website op technisch vlak naar een hoger niveau te tillen is er een custom cms gebouwd waarin alles naar wens op maat gemaakt is. Ook ontwikkelden wij in-house ERP-software die het voorraadsysteem en de prijzen synchroniseert, zodat dit altijd up-to-date is.

Het eindresultaat is een professionele webshop met mogelijkheden tot doorontwikkeling en maatwerkoplossingen.

Maatwerk

Doordat het cms volledig op maat gemaakt is, kan het geheel naar wens worden uitgebreid.

Merkpagina's

Leveranciers kunnen via een persoonlijke omgeving zelf hun merkpagina’s beheren. Baby-Dump houdt zelf de controle over de livegang van deze pagina’s.

One step checkout

In de one-step-checkout kun je gemakkelijk aangeven wat de gewenste leverdatum is. Het is zelfs mogelijk om de bestelling dezelfde dag nog te ontvangen.

Aanvullende productinformatie

De uitgebreide productbeschrijvingen geven de klant veel informatie. Bij veel producten staan zelfs video’s die extra informatie geven over het product.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Eddy

Team Lead websites +31 (0)88 6000 700 eddy@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk