Bij marketing draait alles om beïnvloeding: beïnvloeding van consumenten zodat ze voor jouw product, merk of dienst kiezen. Consumenten laten zich beïnvloeden door bijvoorbeeld de prijs of verkrijgbaarheid van een product, maar zeker zo belangrijk in het keuzeproces zijn de onzichtbare factoren die men onbewust meeneemt in een beslissing. Alle strategische activiteiten die bedrijven inzetten om dit keuzeproces te beïnvloeden vallen onder de noemer ‘marketing’. Wanneer dit via internet gebeurt, heet het online marketing.

Interactie met je omgeving

De wereld van de online marketing is onze wereld. Wij voelen ons daarin thuis. Vooral op het gebied van social media is niets ons vreemd. Wij kennen het jargon, de keuzeprocessen van doelgroepen en springen daar snel op in. We geloven in interactie. Met je omgeving, maar vooral ook met je doelgroep. Social media zijn bij uitstek geschikt om met je doelgroep in contact te komen en te weten te komen wat ze interesseert.

Het gaat natuurlijk om maatwerk: niet bij elk type bedrijf passen dezelfde vormen van social media. Is het slim om een LinkedIngroep aan te maken? Moet je als bedrijf een Facebookpagina aanmaken en wat zet je daar dan op? Twitter, is dat wel zinvol? Kan ik mijn bedrijfsprofiel ook nog ergens kwijt, inclusief bedrijfsfilm? Allemaal onderwerpen waar wij je in kunnen adviseren. Wij willen onze kennis graag met je delen. Wij hebben een maatwerk strategie ontwikkeld die je stap voor stap begeleidt en aangeeft welke acties op welk moment nodig zijn om je doelgroep te bereiken.

“Moving up! Get data that you can act on.”

Online beter vindbaar

Door social media slim in te zetten, kun je je online vindbaarheid flink vergroten. Een belangrijke rol is ook weggelegd voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We Provide kan je helpen kansen te benutten en een sterkere positie te verwerven in de online wereld en daarbuiten. Als wij een kans zien, staan we voorop om hem samen met jou te pakken. Daarnaast zijn wij thuis in adverteren bij zoekmachines (Google Adwords), e-mailmarketing en webstatistieken (Google Analytics).

Gecertificeerd door Google

We Provide is door Google gecertificeerd als “Google AdWords Certified Partner”. Dit wil zeggen dat we als bedrijf voldoen aan de strikte eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het beheren van een budget dat voldoet aan bepaalde grenzen en het in dienst hebben van een Google AdWords Qualified Individual die de kennis van het product heeft moeten bewijzen aan de hand van de strenge certificeringsexamens van Google zelf.

Bij een Certified Partner ben je verzekerd van deskundig advies van Google professionals. Bovendien hebben we kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Adwords campagnes. Met deze expertise kunnen we advertentiecampagnes precies zo opzetten zoals de klant dit wenst en er ook nog voor zorgen dat deze campagne de resultaten oplevert die de klant verwacht. Tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google en haar partner zoekmachines of videoadvertenties (Youtube) en beeldadvertenties op inhoud gerelateerde websites behoren allemaal tot de mogelijkheden die We Provide kan bieden met behulp van de ervaring en expertise van ons online marketing team.

Wanneer je dus kiest voor een Google AdWords Certified Partner, kun je erop vertrouwen dat er meer dan genoeg expertise in huis is om presterende campagnes op te zetten en te optimaliseren zodat het maximale rendement uit je investering gehaald kan worden.

Meer weten? Bekijk ons werk of kom eens langs in Eindhoven.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk