Online marketing ondersteuning of een sparringspartner

Ben je op zoek naar ondersteuning bij jouw online marketing activiteiten of wil je jouw strategie bespreken? Geen probleem, wij helpen je graag. Onze online marketing afdeling helpt je graag bij het sturen of opstellen van je online marketing strategie en de daaruit voortkomende werkzaamheden.

Alleen verkeer naar je website is niet langer voldoende. Er komt steeds meer kijken bij het bereiken van de juiste doelgroep, met de juiste content op het juiste moment. Naast het verkeer naar je website, zijn ook on-site elementen steeds belangrijker. Lees hier hoe wij je graag helpen bij jouw online marketing invulling.

Wij zijn sterk in Magento oplossingen

Online marketing ondersteuning bij...

Online marketing strategie

De basis voor je online marketing activiteiten is een goede online marketing strategie! Welke doelen heb je jezelf gesteld of wil je jezelf stellen? Maar vooral hoe ga je deze behalen? Dit alles leggen we samen vast.

Conversie optimalisatie

Bij We Provide zijn we sterk in het bouwen van website (geheel op maat), en daarbij richten we ons ook sterk op conversie optimalisatie. Hoe kun je met een sterk webdesign jouw bezoekers laten converteren? Dat is de vraag dit centraal staat bij conversie optimalisatie.

Online adverteren (SEA)

Online adverteren geeft je snel resultaat en veel inzichten. Binnen de Google zoekresultaten is online adverteren dan ook één van de belangrijkste kanalen. Eentje om zeker niet te vergeten! We helpen je bij het invullen van je advertentiekanalen of nemen het volledig voor je uit handen.

Scoren in Google organisch (SEO)

Wat wil je liever dan goed scoren in Google met je (nieuwe) website of webshop? Om dit doen kun je een aantal slimme technieken inzetten en zo je SEO-score verbeteren. Hoe? Daar helpen we je graag bij. Samen gaan we aan de slag naar die nummer 1 positie!

Social Media Marketing

Social media en Social media adverteren zijn niet meer weg te denken uit je online marketing activiteiten. Maar hoe doe je dit? We helpen je bij het invullen van de juiste mix aan kanalen en ondersteunen je bij het maken/plaatsen van je content.

E-mail marketing

Ook e-mail marketing is sterk in opkomst. E-mail marketing geeft je loyale bezoekers aan je website of webshop. Gebruik je al mailingen? Dan kijken we samen naar waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe je jouw database verder kunt uitbouwen.

Online marketing werkwijze

Wanneer jij bij ons aanklopt voor ondersteuning bij jouw online marketing activiteiten. Helpen we je graag. Hoe? We werken graag volgens een paar stappen die meer inzicht te geven in jouw bedrijf, waar je voor staat en hoe je jouw online marketing werkzaamheden het best kunt aanvliegen.

Inzicht in bedrijfsdoelen

Online marketing staat niet los van je bedrijfsdoelen. Vaak is online marketing juist 1 van deze doelen. Hier gaan we opzoek naar waar jouw bedrijf, merk of product voor staat. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: Wat zijn de belangrijkste waarden? Welke producten/diensten zijn belangrijk?

Concurrentie & Markt

Naast inzichten in jouw bedrijf, brengen we ook de markt en nog veel belangrijker de concurrentie in kaart. Waar gaat jouw markt naartoe? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen voor de toekomst? Maar ook: wie zijn de voornaamste concurrenten en waarop onderscheiden zij zich?

Online marketing strategie

Vanuit deze inzichten bedenken we een strategie of plan van aanpak met concrete actiepunten en doelen. Deze strategie helpt jouw website of webshop naar het volgende niveau. Het geeft sturing in de groei die je voor ogen hebt.

Aan de slag!

Met het plan in je achterhoofd, gaan we aan de slag! Samen of we nemen het volledig voor je uit handen. Net waar jij de voorkeur aan geeft. We voeren alle online marketing werkzaamheden om zo jouw website of webshop te voorzien van content, maar ook verkeer naar je website toe (SEO, SEA, Social Media, E-mail, etc.) alles wordt ingevuld.

Analyseren en monitoren

Nu het meest waardevolle onderdeel van online marketing; analyseren en monitoren! Eenmaal alle content gevuld en je online marketing kanalen ingevuld, is het tijd om naar de toekomst te kijken. We gaan samen sturen op jouw doelen en zorgen dat jouw website of webshop naar een hoger niveau getild wordt.

Online marketing voor jouw

Benieuwd naar wat wij voor jouw website of webshop kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn er benieuwd naar jouw online marketing vraagstuk en bekijken dan ook graag waar we jou kunnen ondersteunen. Ook als sparringspartner kijken we graag mee om te bekijken waar we de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten.

We Provide & Magento

Heb je al een goedlopende e-commerce onderneming, maar wil je deze naar een hoger niveau tillen? Of heb je plannen om een webshop/e-commerce onderneming te starten? Dan zou Magento weleens dé oplossing voor jou kunnen zijn. Magento is namelijk het perfecte e-commerce platform om je webshop in te realiseren.

Tijdens een gesprek met onze specialisten maken wij een inventarisatie van jouw onderneming en webshop-wensen. Heb je complexe e-commerce ideeën of vraagstukken? Ook met custom maatwerk weten wij bij We Provide wel raad. Van creatief concept tot gepersonaliseerde code, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Onze gecertificeerde Magento programmeurs hebben alle kennis in huis om al jouw webshop-wensen te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Wij praten je graag bij tijdens een persoonlijk gesprek. Laat je gegevens achter, dan nemen wij graag contact met je op.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk