Online marketing ondersteuning nodig?

Wij helpen je graag bij jouw online marketing vraagstuk

Online marketing ondersteuning of een sparringspartner

Ben je op zoek naar ondersteuning bij jouw online marketing activiteiten of wil je jouw strategie bespreken? Geen probleem, wij helpen je graag. Onze online marketing afdeling helpt je graag bij het sturen of opstellen van je online marketing strategie en de daaruit voortkomende werkzaamheden.

Alleen verkeer naar je website is niet langer voldoende. Er komt steeds meer kijken bij het bereiken van de juiste doelgroep, met de juiste content op het juiste moment. Naast het verkeer naar je website, zijn ook on-site elementen steeds belangrijker. Lees hier hoe wij je graag helpen bij jouw online marketing invulling.

Online marketing ondersteuning bij...

Online marketing strategie

De basis voor je online marketing activiteiten is een goede online marketing strategie! Welke doelen heb je jezelf gesteld of wil je jezelf stellen? Maar vooral hoe ga je deze behalen? Dit alles leggen we samen vast.

Conversie optimalisatie

Bij We Provide zijn we sterk in het bouwen van website (geheel op maat), en daarbij richten we ons ook sterk op conversie optimalisatie. Hoe kun je met een sterk webdesign jouw bezoekers laten converteren? Dat is de vraag dit centraal staat bij conversie optimalisatie.

Online adverteren (SEA)

Online adverteren geeft je snel resultaat en veel inzichten. Binnen de Google zoekresultaten is online adverteren dan ook één van de belangrijkste kanalen. Eentje om zeker niet te vergeten! We helpen je bij het invullen van je advertentiekanalen of nemen het volledig voor je uit handen.

Scoren in Google organisch (SEO)

Wat wil je liever dan goed scoren in Google met je (nieuwe) website of webshop? Om dit doen kun je een aantal slimme technieken inzetten en zo je SEO-score verbeteren. Hoe? Daar helpen we je graag bij. Samen gaan we aan de slag naar die nummer 1 positie!

Social Media Marketing

Social media en Social media adverteren zijn niet meer weg te denken uit je online marketing activiteiten. Maar hoe doe je dit? We helpen je bij het invullen van de juiste mix aan kanalen en ondersteunen je bij het maken/plaatsen van je content.

E-mail marketing

Ook e-mail marketing is sterk in opkomst. E-mail marketing geeft je loyale bezoekers aan je website of webshop. Gebruik je al mailingen? Dan kijken we samen naar waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe je jouw database verder kunt uitbouwen.

Online marketing werkwijze

Wanneer jij bij ons aanklopt voor ondersteuning bij jouw online marketing activiteiten. Helpen we je graag. Hoe? We werken graag volgens een paar stappen die meer inzicht te geven in jouw bedrijf, waar je voor staat en hoe je jouw online marketing werkzaamheden het best kunt aanvliegen.

Inzicht in bedrijfsdoelen

Online marketing staat niet los van je bedrijfsdoelen. Vaak is online marketing juist 1 van deze doelen. Hier gaan we opzoek naar waar jouw bedrijf, merk of product voor staat. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: Wat zijn de belangrijkste waarden? Welke producten/diensten zijn belangrijk?

Concurrentie & Markt

Naast inzichten in jouw bedrijf, brengen we ook de markt en nog veel belangrijker de concurrentie in kaart. Waar gaat jouw markt naartoe? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen voor de toekomst? Maar ook: wie zijn de voornaamste concurrenten en waarop onderscheiden zij zich?

Online marketing strategie

Vanuit deze inzichten bedenken we een strategie of plan van aanpak met concrete actiepunten en doelen. Deze strategie helpt jouw website of webshop naar het volgende niveau. Het geeft sturing in de groei die je voor ogen hebt.

Aan de slag!

Met het plan in je achterhoofd, gaan we aan de slag! Samen of we nemen het volledig voor je uit handen. Net waar jij de voorkeur aan geeft. We voeren alle online marketing werkzaamheden om zo jouw website of webshop te voorzien van content, maar ook verkeer naar je website toe (SEO, SEA, Social Media, E-mail, etc.) alles wordt ingevuld.

Analyseren en monitoren

Nu het meest waardevolle onderdeel van online marketing; analyseren en monitoren! Eenmaal alle content gevuld en je online marketing kanalen ingevuld, is het tijd om naar de toekomst te kijken. We gaan samen sturen op jouw doelen en zorgen dat jouw website of webshop naar een hoger niveau getild wordt.

Online marketing voor jou

Benieuwd naar wat wij voor jouw website of webshop kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn er benieuwd naar jouw online marketing vraagstuk en bekijken dan ook graag waar we jou kunnen ondersteunen. Ook als sparringspartner kijken we graag mee om te bekijken waar we de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten.

We Provide is door Google gecertificeerd als “Google AdWords Certified Partner“. Dit wil zeggen dat we als bedrijf voldoen aan de strikte eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het beheren van een budget dat voldoet aan bepaalde grenzen en het in dienst hebben van een Google AdWords Qualified Individual die de kennis van het product heeft moeten bewijzen aan de hand van de strenge certificeringsexamens van Google zelf.

Bij een Certified Partner ben je verzekerd van deskundig advies van Google professionals. Bovendien hebben we kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Adwords campagnes. Met deze expertise kunnen we advertentiecampagnes precies zo opzetten zoals jij dit wenst en er ook nog voor zorgen dat deze campagne de resultaten oplevert die jij verwacht. Tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google en haar partner zoekmachines of videoadvertenties (Youtube) en beeldadvertenties op inhoud gerelateerde websites behoren allemaal tot de mogelijkheden die wij bij We Provide kunnen bieden met behulp van de ervaring en expertise van ons online marketing team.

Wanneer je dus kiest voor een Google AdWords Certified Partner, kun je erop vertrouwen dat er meer dan genoeg expertise in huis is om presterende campagnes op te zetten en te optimaliseren zodat het maximale rendement uit je investering gehaald kan worden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA