Hé hallo, ik ben Marjolein, online marketeer bij We Provide. Leuk dat je een dagje met me mee kijkt!

Een structurele start van de dag

Wanneer mijn dag begint worden in de rij bij het koffiezetapparaat al de eerste flauwe grapjes van de dag uitgewisseld. Met mijn kopje koffie loop ik naar mijn bureau waar mijn collega’s druk in de weer zijn met gekleurde post-its. Het eerste op de agenda… onze dagelijkse stand-up. IJverig schrijf ik al mijn taken op post-its en plak ze op het bord. Het eerste kopje koffie is geschiedenis, alle taken zijn duidelijk, de dag kan beginnen!

Mijn dagelijkse AdWords-check

Wanneer ik aan m’n bureau schuif ben ik vooral benieuwd hoe mijn AdWordscampagnes ervoor staan. Ik sluit snel m’n macbook aan en bekijk de resultaten. Het ziet ernaar uit dat de A/B tests die ik heb opgezet de goede kant op gaan waardoor ik de rest van de dag rustig aan mijn planning kan werken.

Een nieuw product, een nieuwe marketingstrategie

Het eerste op mijn planning is het uitdenken van een online marketingstrategie. Eén van onze klanten wil een nieuw product in de markt zetten, dus aan alle elementen mag gedacht worden. Leuk! Voordat ik de eerste plannen in kaart te breng overleg ik nog met een collega. In een kort telefoongesprek met de klant leg ik onze ideeën voor en wanneer hij net zo enthousiast is als wij weet ik dat we de goede kant op gaan. Dit kunnen we verder uitwerken!

Het belang van bloggen

Na de pauze schrijf ik een blog artikel over e-commerce trends. Ik struin mijn favoriete blogs af op zoek naar de nieuwste insights en slimme weetjes. Na een kritische blik en het toevoegen van relevante afbeeldingen, gemaakt door onze designer, kan het artikel online. Natuurlijk niet vergeten te delen op social media!

Een nieuwe Facebookcampagne uitdenken

Omdat het schrijven van mijn blog sneller ging dat gedacht heb ik nog tijd over om alvast na te denken over de Facebookcampagne voor die leuke klant. Hoe gaan we de doelgroep bereiken? Welke boodschap gaan we communiceren? En met welk beeldmateriaal? Dit is misschien wel mijn favoriete bezigheid van vandaag!

Oh, is het al weer zo laat?! Weer een gevarieerde dag achter de rug. Ik kijk in mijn agenda, morgenochtend eerst een klantbezoek. Ik pak mijn laptop in en ga met een voldaan gevoel naar huis.

Wil je ook onderdeel worden van ons We Provide team? Kijk dan vooral tussen onze vacatures!

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk