Omdat We Provide al jaren met gecertificeerde developers aan veel verschillende webshops werkt, mag het webbureau zich met recht een Magento expert noemen. De afgelopen jaren zijn tientallen webshops ontwikkeld en onderhouden, waarbij geen probleem (of beter: uitdaging) uit de weg is gegaan. Via goed gedocumenteerde – en volgens de Magento standaarden gemaakte – code worden de webshops uitgebreid, waarbij de veiligheid en snelheid nooit uit het oog wordt verloren.

Onze Magento techneuten

Al onze Magento projecten worden gemaakt door Magento-gecertificeerde mensen. Een groot deel van onze developers is dit al sinds 2012. Dagelijks houden we elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Magento en de oplossingen die we voor onze klanten met een Magento webshop bedenken en uitvoeren.

Je vindt ons ook in de Magento Certification Directory.

Blijf op de hoogte van Magento nieuws

Op de Magento nieuwspagina’s delen we alle kennis die onze experts verzamelen. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of interessante artikelen, dan zullen we deze zeker vermelden.

Magento projecten waar we trots op zijn

Van alle gemaakte Magento webshops zijn er altijd een paar waar we extra trots op zijn. Webshops met veel maatwerk, slimme oplossingen en/of een mooi design. Deze webshops willen we extra benadrukken.

Bekijk alle Magento projecten om een compleet beeld te krijgen van onze expertise.

Expertises met betrekking tot Magento

Strategie

Design

Development

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk