Chit chat en cafeïne

Tussen 8 en 9 is het spitsuur, ook bij ons op kantoor. Alle collega’s druppelen binnen en gestaag stijgt het cafeïnepijl. De projectteams komen bij elkaar voor de daily stand-ups om de voortgang van de verschillende projecten te bespreken. Na deze grote office-polonaise gaan we snel aan de slag met het ontwikkelen van pixelperfect websites. Tussen het beraad en de vragen van collega’s door is er altijd ruimte voor wat chit chat.

Elkaar helpen ontwikkelen

Ondersteuning en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Via Slack, onze interne tamtam, worden daarom dagelijks veel interessante artikelen en gave projecten gedeeld. Hiermee proberen wij ook onze designer te prikkelen voor het ontwerpen van uitdagende websites. Want daar deinzen wij niet voor terug!

Een gezonde middagpauze

Tijdens de middagpauze wandelen we een rondje, halen een frisse neus en bespreken uitvoerig de weekendplannen. Nog even een graai uit de office-fruitschaal en de middag kan weer beginnen!

Kudo’s voor de beste projecten

Het kanbanboard is weer volledig geüpdatet door de projectmanagers. De projectteams gaan er weer met 110% tegenaan en werken we onze projecten tot in de puntjes af. Elk team probeert iedere dag weer het gaafste project te ontwikkelen om zoveel mogelijk virtuele medailles (aka kudos) in de wacht te slepen.

Het einde van de dag of week

Rond de klok van vijf worden de macbooks dichtgeklapt en op vrijdag proosten wij met z’n alle op een succesvolle week. Vaak pakken we er nog eentje, of twee, in de lokale kroeg om het welverdiende weekend in te luiden.

Benieuwd of er ruimte is om aan te sluiten binnen ons team van tech junkies? Kijk dan eens snel op onze vacature pagina!

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk