Intershop

In jouw keuze voor het juiste, beste en meest passende e-commerce platform bieden wij bij We Provide verschillende keuzes. Eén van de e-commerce platforms waar wij graag mee werken is Intershop, een leverancier van omni-channel e-commerce oplossingen en services.

Intershop al 25 jaar actief als e-commerce platform

Al sinds 1992 ontwikkelen zij e-commerce platformen geschikt voor B2C, B2B en B2B2C-ondernemingen. Toen als een van de eerste! Het van oudsher Duitse bedrijf heeft ruim 25 jaar kennis en kunde op het gebied van e-commerce gebundeld in Intershop Commerce Suite 7.x. En het resultaat mag er zijn!

Het e-commerce platform is een krachtpatser op het gebied van omni-channel management en wordt door het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner en Forrester bestempeld als een ‘leider’ binnen de markt voor B2B e-commerce platforms van midden-grote bedrijven. Met name de oplossingen die Intershop biedt voor complexere vraagstukken van midden-grote bedrijven, wordt in het onderzoek genoemd als een van de meest sterke punten van Intershop. Ook de integratie op meerdere kanalen (omni-channel) in een platform en de opties om het platform aan te passen aan jouw wensen worden als pluspunten genoemd:

“Intershop is inherently strong in its core commerce capabilities like promotions, channel management, and customization. On top of solid and well-built commerce features, Intershop demonstrates a strong technical road map and a selectively deep ecosystem of partners and developers — particularly in Europe.”

Intershop & We Provide

Als Intershop partner (business partner) beschikken we over, door Intershop getrainde, gecertificeerde professionals die binnen onze Intershop-projecten actief zijn op het gebied van strategie, technische realisatie en design.

Onze professionals zorgen ervoor dat u de volledige potentie uit het platform haalt zodat u het maximale uit uw online groei en onderneming haalt. Naast de grote hoeveelheid bestaande functionaliteiten, is er uiteraard altijd ruimte voor een stukje maatwerk. Dit is immers waar Intershop in uitblinkt. Ook hierin is We Provide een zeer geschikte kennispartner voor jouw Intershop implementatie.

De sterke punten van Intershop

  • Uitgebreide Omni-channel strategieën: het platform is erop gemaakt alle kanalen optimaal samen te voegen
  • Eenvoudige Internationalisering: meerdere valuta, talen en BTW-tarieven zijn geen probleem
  • Makkelijk Schaalbaar: dankzij de kracht van Java waarin Intershop is ontwikkeld, is het mogelijk het platform mee te laten schalen naar mate jouw bedrijf groeit.
  • Adaptief: het platform kan op eenvoudige wijze worden afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

De mogelijkheden

Intershop heeft de functionaliteiten binnen het platform opgedeeld in 8 onderdelen:

1. Organization Management maakt het mogelijk complexe omni-channel beheerstructuren alle tesamen te implementeren binnen het platform. Denk hierbij aan B2B, B2C en Franchise (Shop-in-Shop) waarbij alle medewerkers binnen de organisatie van rol verschillen en een ander deel van het platform mogen beheren of zelfs zien.

2. Het doel van Transaction management is het zo soepel mogelijk laten verlopen van transacties voor zowel klant als beheerder. Dankzij het geïntegreerde Order Management Systeem (OMS) heeft de klant zowel voor, tijdens als na de transactie volledige inzage in het proces en alle touchpoints met jouw onderneming.

3. Marketing & Merchandising maakt het mogelijk om het platform van A tot Z af te stemmen op de beleving zoals de klant deze het liefst heeft. Denk hierbij aan het invoegen van verschillende beelden en verkoopopties.

4. Productbeheer in Intershop of toch liever een Product Information System (PIM)? Het kan allebei. Het platform is zo opgezet dat het zowel gevoed kan worden uit het eigen productbeheer, maar zeker ook uit een externe bron of een eigen PIM systeem.

5. Het monitoren van resultaat is natuurlijk een groot voordeel van online; van performance-monitoring tot verkoop rapportages. Analytics & Reporting zorgt ervoor dat de data in het systeem kan worden omgezet tot bruikbare data.

6. Operational Excellence. Ook wel de fundering van het platform. Dankzij de ijzersterke architectuur is het platform eenvoudig uit te breiden, integreren en is opschalen geen probleem. Met de jarenlange ervaring van dit platform is kwaliteit hierbij geen issue.

7. Omni-Channel Management zorgt ervoor dat jouw klant op ieder gewenst moment op iedere locatie de optimale ervaring heeft. Het is zo opgezet dat het op alle kanalen van jouw bedrijf kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een naadloze integratie met de klantenservice, cross-channel services en POS (Point-of-Sale) systemen.

8. Experience Management met behulp van Web Content Management (WCM) is eenvoudig de look-and-feel van het platform aan te passen aan de uitstraling die bij jouw bedrijf past. Zo heb je ook online een juist visitekaartje voor jouw bedrijf.

Intershop voor jouw onderneming

Overweeg jij een het Intershop platform als e-commerce platform voor jouw organisatie, bedrijf of merk? Laat je uitgebreid informeren door Mark over hoe wij je kunnen helpen bij een dergelijke implementatie via: 088 – 6000 700 of bekijk onze contactpagina.

Wij zijn bij We Provide sterk in het bouwen van op maat gemaakte e-commerce platforms. Of je nu kiest voor Intershop, Adobe Magento of een ander platform. Wij kunnen je verder helpen. Helpen te groeien en verder uit te bouwen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA