We Provide is Hypernode Certified

We Provide draagt het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Dit betekent dat wij periodiek door Magento experts worden beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen. Ook beoordelen ze onze developmentprocessen.

Hypernode Certified We Provide Magento Ecommerce

Hypernode certificering door Byte

Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van één van onze hostingpartners genaamd ‘Byte’. De grote Nederlandse Magento bureaus werken graag met dit Hypernode hostingplatform. Dit geeft Byte dan ook een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Deze kennis gebruikt Byte om met het kwaliteitsstempel ‘Hypernode Certified’ de top bureaus in de markt aan te wijzen. Wij zijn dan ook trots dat we bij We Provide tot deze top behoren.

Certificering voor het totale developmentproces

De Hypernode certificering is het eerste kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus. Deze kwaliteitsstempel is één van de eerste certificaten dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Bij Magento zelf kunnen onze developers al wel persoonsgebonden certificaten behalen, maar dit Hypernode certificaat is het enige certificaat dat het developmentproces en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau beoordeelt.

Audit voor certificering

Het behalen van het certificaat gaat niet zomaar! Hier is een grondige audit aan voorafgegaan. Punten waarop beoordeeld wordt, zijn onder andere output (denk aan laadtijd en veiligheid van webshops), Magento kennis en ook kwaliteitswaarborging en de processen die daarbij komen kijken. Kwaliteitswaarborging zijn zaken zoals versiebeheer of de kwaliteit van de code. Maar ook deployment en de ondersteuning die geboden wordt (24/7).

Na certificering nog steeds controle

De Hypernode Certificering is een doorlopende kwaliteitsgarantie. Dit betekent dat de certificering continue beoordeeld wordt. Het is dus niet zo, dat eenmaal behaald, de certificering altijd geldig blijft. De certificering is dus niet een momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com