Of je ook bij ons je hosting kunt onderbrengen? Jazeker! Wij verzorgen zowel aan web(applicatie) hosting als e-commerce hosting.

1. Web(applicatie) hosting

We hebben een team van gedegen partners om ons heen verzameld waar wij graag mee samenwerken. Samen met deze partners zijn wij gespecialiseerd in de managed hosting van websites en applicaties die in diverse scripting-talen zijn ontwikkeld. Wij ondersteunen PHP, Javascript, Python en Ruby.

Niet alleen dat, ook maatwerkoplossingen zijn bij ons altijd mogelijk. Wij zoeken graag een gepaste oplossing voor jouw maatwerkoplossing.

Betrouwbare hosting in de Public Cloud

Onze servers zijn op de meest optimale manier ingericht en afgestemd op jouw omgeving. Het gevolg? Een snelle, betrouwbare en stabiele hosting voor je platform. Wij streven naar het optimale resultaat. Om dit te bereiken werken onze webdevelopers nauw samen met de hostingspecialisten.

Wij bieden managed hosting aan op de diensten van marktleiders in de Public Cloud, met name Amazon. De Public Cloud is vooral interessant wanneer er hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, schaalbaarheid en internationale performance.

Maandelijkse rapportages

Onze developers verzorgen, eventueel samen met onze partners, de managed hosting-oplossing. Dit omvat het volledige dagelijkse beheer en de monitoring van alle diensten. Maandelijkse service management rapportages geven inzicht in het gebruik, de beschikbaarheid en de performance.

2. E-commerce hosting

We houden ons in toenemende mate bezig met de hosting van webshops. E-commerce is namelijk enorm aan het groeien. Zo realiseerde de branche in 2014 bijna 10 procent meer omzet dan in 2013. In totaal werd er ongeveer 11,5 miljard euro besteed aan online aankopen in Nederland. Ja, je hoort het goed: 11,5 miljard euro. Om deze groeiende trend te borgen bieden wij daarom e-commerce hosting-oplossingen die gericht zijn op veiligheid, flexibiliteit en optimale performance. Zodoende kunnen betere conversies worden bereikt.

Conversieverbetering

Door middel van een snellere laadtijd je conversie verbeteren? Dat is mogelijk! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een direct verband is tussen de laadtijd van een website en het aantal online aankopen (conversie). Een snelle website resulteert in een betere conversie-ratio en deze ratio stijgt met maar liefst 1 procent wanneer de laadtijd van een website met een seconde wordt versneld.

Wij kunnen deze laadtijd voor jou versnellen, om zo het aantal online aankopen te optimaliseren. Dit kan gerealiseerd worden door onze geavanceerde cache-, load- en optimalisatietechnieken gecombineerd met automatisch schaalbare servers. Een verminderde performance bij pieken in bezoekersaantallen behoort hiermee tot het verleden.

Hosting bij We Provide

Wat wil je met de domeinnaam doen? Doorverwijzen, parkeren of een stukje server ruimte voor het plaatsen van een website?

Voor het gebruik van WordPress dien je minimaal een Business Small pakket af te nemen.

Bij al onze hosting pakketten zit een control panel, standaard SPAM filter en webmail.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com