Al enkele jaren werken we bij We Provide met het programma ‘Exact Online’. Ooit zijn we gestart met ‘Exact voor Windows’ als snel daarna volgde ‘Exact Globe’. Maar uiteindelijk hebben we gekozen voor Exact Online. Dit bleek het meest complete en meest gebruiksvriendelijke programma voor ons.

We Provide en tijd schrijven in Exact

We Provide is een digitaal bureau waar strategische, creatieve en technische professionals samenwerken aan de mooiste en leukste website en webshops. Voor het maken van deze webshops en website, de ondersteuning en alles daaromheen schrijven wij uren. Deze uren vormen dan ook vaak de grootste kostenpost die wij doorbelasten naar onze klanten. Ook het bewaken van deze uren, het managen van projecten en dergelijke kost natuurlijk tijd.

Wat is de voortgang van een project? Hoeveel tijd en geld heeft een project al gekost? Allemaal vragen die we met behulp van Exact kunnen beantwoorden. Zo kunnen we onze klanten altijd optimaal informeren over de laatste stand van zaken.

In eigen huis ontwikkeld vanuit behoefte

Maar bij de implementatie ontstond als snel de behoefte voor een desktopapplicatie voor Mac en in Windows. Een implementatie die urenregistratie gemakkelijk maakt. Dus: zet een stel slimme developers (en die hebben wij gelukkig een aantal 😉 ) bij elkaar en er ontstaan geniale ontwikkelingen, oftewel onze nieuwe applicatie: Exactly!

Wat is Exactly?

Exactly is een no-nonsense urenregistratie applicatie voor Exact Online. Je kiest eenvoudig een project of contract en start de timer gewoon via uw desktop. Ga je aan de slag voor een ander project of klant? Dan stop je de timer gemakkelijk en start je weer een nieuwe timer voor een nieuw project.

Tal van mogelijkheden

Het volgende is met Exactly 1.0 mogelijk:

  • Tijdschrijven op projecten en contracten via Exactly.
  • Tijdschrijven op projecten en contracten handmatig via Exactly.
  • Uurtype keuze (bijvoorbeeld verdeeld naar functie)
  • Tijdafronden (bijvoorbeeld op basis van minuten of kwartieren)
  • Alle Exact functionaliteiten blijven behouden.
  • Mac Applicatie en Windows Applicatie

Benieuwd naar Exactly voor jou?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Bekijk op onze contactpagina en laat je uitgebreid informeren.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com