We Provide werkt al jaren met Exact. We begonnen ooit met Exact voor Windows, Exact Globe en kwamen uiteindelijk terecht bij Exact Online.

We Provide en tijdschrijven

We Provide is een internetbureau waar 25 strategische, creatieve en technische professionals samenwerken aan de mooiste en leukste projecten. Al deze professionals schrijven tijd. Niet alleen om deze tijd door te kunnen belasten aan de klanten van We Provide maar ook om projecten goed te kunnen managen en bewaken. Halen we deadlines nog in geld en tijd? Wat is de voortgang? Zo kunnen we onze klanten altijd optimaal informeren over de laatste stand van zaken.

In eigen huis ontwikkeld vanuit behoefte

Bij We Provide ontstond een behoefte aan een desktopapplicatie voor Mac en Windows welke het tijdschrijven eenvoudiger moest maken. Zet een stel slimme developers (en die hebben wij voldoende) bij elkaar en er ontstaan geniale ontwikkelingen, oftewel een nieuwe applicatie: Exactly!

Wat is Exactly?

Exactly is een no-nonsense tijdschrijf applicatie voor Exact Online. U kiest eenvoudig een project of contract en start de timer gewoon via uw desktop. Gaat u aan de slag voor een ander project of klant, dan stopt u eenvoudig de timer. En start u weer een nieuwe.

Tal van mogelijkheden

Het volgende is met Exactly 1.0 mogelijk:

  • Tijdschrijven op projecten en contracten via Exactly.
  • Tijdschrijven op projecten en contracten handmatig via Exactly.
  • Uurtype keuze (bijvoorbeeld verdeeld naar functie)
  • Tijdafronden (bijvoorbeeld op basis van minuten of kwartieren)
  • Alle Exact functionaliteiten blijven behouden.
  • Mac Applicatie en Windows Applicatie

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk