Door de snelle groei van het internet zijn diverse mogelijkheden ontstaan om online te (ver)kopen, waardoor een webshop van groot belang is geworden voor je organisatie. En dan vooral wanneer je wilt groeien in de mate van maturity van je online identiteit.

Zowel Magento als custom

Heb je nog geen webshop of is je huidige webshop aan vernieuwing toe? Of wil je het aantal verkoopkanalen van je webshop uitbreiden? Aarzel vooral niet en klop bij ons aan! Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops. Zowel met Magento, als met custom-webshops. Magento biedt als platform vele mogelijkheden om met een onderneming mee te groeien. Een deel van onze technische specialisten zijn gecertificeerde Magento programmeurs en zij hebben de kwaliteiten om met dit platform een optimaal functionerende webshop te bouwen. En nee hoor, we ontwikkelen zeker niet alleen Magento-webshops. We Provide is sinds 2016 officieel Intershop Partner, waardoor we ook in staat zijn om perfect invulling te geven aan de Intershop E-Commerce oplossingen. Ten slotte houden we ons ook vaak bezig met custom-webshops die helemaal op maat worden gemaakt. Precies zoals jij voor ogen hebt.

“The main thing is that everything becomes simple, easy enough for a child to understand.“

Optimale User Experience

Bij de ontwikkeling van een webshop streven we altijd naar de beste en meest optimale user experience. Dit is waar het hele project, van begin tot eind, om draait. Een van de doelen bij het creëren van webshops is ervoor zorgen dat de eindgebruiker zonder problemen en zo efficiënt mogelijk een product kan bestellen. Maar dit is zeker niet het enige, ook de totale beleving van een webshop staat hoog in het vaandel. Bij het realiseren van dé optimale gebruikerservaring spelen dus veel verschillende factoren mee. Dit komt doordat elke webshop anders wordt ingericht: afgestemd op de wensen van de klant, de conversiedoelen en uiteraard gericht op een specifieke doelgroep.

 

Een ijzersterke webshop realiseren die een ultieme gebruikerservaring mogelijk maakt is dus best een flinke klus. Dit is zo’n type project dat een bulk aan uitdagingen bevat, maar drie keer raden: we absolutely love it! Krijg een impressie van enkele gerealiseerde webshop-projecten in ons portfolio.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk