E-commerce is hot! En hoe! Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waarom ook? Het gemak van online winkelen, vergelijken en bestellen is big business. Meer en meer organisaties of bedrijven zien het belang van online verkopen en kiezen voor een online platform om hun e-commerce activiteiten kracht bij te zetten.

Bij We Provide zijn wij sterk in e-commerce. Het is onze expertise en wij mogen onszelf dan ook met recht (Magento) experts noemen. Wij weten wat er komt kijken bij kiezen van het juiste e-commerce platform. Wat de factoren zijn waarmee je rekening moet houden en hoe je uit het brede scala aan merken en platforms dat beschikbaar is, de juiste kiest.

Zowel Magento als custom

Heb je nog geen webshop of is je huidige webshop aan vernieuwing toe? Dan begin je vaak bij de basis. Dat is het juiste platform. Je legt je huidige platform onder het vergrootglas en bepaald of die nog het meest geschikte platform is. Of, bij een nieuwe webshop, breng je alle opties in kaart. Al snel zul je merken dat er legio e-commerce platforms zijn. Met ieder zijn eigen voordelen en beperkingen.

Bij We Provide hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops. Zo hebben we verschillende Magento webshops in-house en geheel gecustomized gebouwd. Maar bouwen wij op maat gemaakte webshops vanuit andere e-commerce platforms zoals Intershop of Symphony. Het maakt ons niet uit. Wij kijken naar het e-commerce platform dat bij jouw vraagstuk past.

Magento e-commerce platform

In onze portfolio vind je een aantal Magento webshops. Met name wanneer schaalbaarheid belangrijk is biedt een platform zoals Magento vele mogelijkheden om met een onderneming mee te groeien. Een deel van onze developers zijn gecertificeerde Magento developers. Met deze certificering tonen zij aan de kwaliteiten te bezitten een optimaal functionerende webshop te kunnen bouwen in Magento. Maar, we ontwikkelen zeker niet alleen Magento-webshops, ook andere e-commerce platforms vind je in ons portfolio.

Intershop e-commerce platform

Intershop Bronze Partner We ProvideSinds 2016 is We Provide officieel Intershop Partner. Dit betekent dat we goede en betrouwbare Intershop E-Commerce oplossingen in-house kunnen bouwen. Ook dit platform kent voor ons geen geheimen en biedt genoeg voordelen hiervoor te kiezen. Wanneer we denken dat dit platform voor jouw vraagstuk geschikt is, adviseren we je dan ook te kiezen voor een Intershop oplossing.

Op maat gemaakt e-commerce platform

Ten slotte houden we ons ook vaak bezig met custom-webshops. Dit zijn webshop die helemaal op maat in-house worden gemaakt. Precies zoals jij voor ogen hebt en met de eisen, voorwaarden en koppelingen die voor jouw vraagstuk relevant zijn.

Ons motto waar het gaat om de keuze voor het juiste e-commerce platform: “The main thing is that everything becomes simple, easy enough for a child to understand.”

Responsive e-commerce webdesign Vogel's

Optimale User Experience

Na de keuze voor het juiste platform begint het pas! Wij bouwen graag aan gebruiksvriendelijke webshops. Een van de doelen bij het creëren van webshops is ervoor zorgen dat de eindgebruiker (jouw klanten) zonder problemen en zo efficiënt mogelijk een conversie doen (product bestellen, offerte opvragen of contactgegevens achterlaten).

Maar dit is zeker niet het enige, ook de totale beleving van een webshop staat bij ons hoog in het vaandel. Bij het realiseren van dé optimale gebruikerservaring spelen dus veel verschillende factoren mee. Dit komt doordat elke webshop anders wordt ingericht: afgestemd op jouw wensen, de conversiedoelen en uiteraard gericht op jouw specifieke doelgroep.

Een ijzersterke webshop realiseren die een ultieme gebruikerservaring mogelijk maakt is dus best een flinke klus. Dit is zo’n type project dat een bulk aan uitdagingen bevat, maar drie keer raden: we absolutely love it!

Hulp bij de keuze voor jouw e-commerce platform?

Ben je zelf op zoek naar een passend platform? Laat je dan uitgebreid informeren door ons. Wij helpen je graag bij deze keuze. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via: 088 – 6000 700.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com