Digitale transformatie van bedrijven is onvermijdelijk. Zonder digitale transformatie is de toekomst onzeker. Wat dit precies inhoudt? Het gaat om het inzetten van compleet nieuwe middelen en processen om de optimale gebruikerservaring te creëren en bedrijfsprestaties te verbeteren, door middel van het gebruik van internet en techniek. Klinkt ingewikkeld? Daarom maken wij het slim maar houden het simpel.

The time has come

De tijd waarin een eenvoudige, basic website niet langer voldoende is. De tijd waarin je je klanten een digitale beleving moet bieden, omdat je anders niet meer meetelt. De tijd waarin de eindgebruiker altijd als uitgangspunt genomen moet worden om succesvol te zijn en te blijven. Het is tijd om het digitale tijdperk te omarmen, aangezien men altijd en overal toegang heeft tot informatie en interactie. Get engaged, anders verlies je de kans op een gezamenlijke toekomst met je doelgroep.

Voorbereid op de toekomst

Het is noodzaak om op digitaal gebied volwassen te worden, ook wel digital maturity genoemd. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven namelijk wel een website of ander digitaal middel, maar betekent dit dat je digitaal volwassen bent? Je bent immers pas mature wanneer je jouw klant de meest optimale customer experience biedt. Er zijn verschillende niveaus in maturity: hoe beter je inspeelt op de wensen van je eindgebruiker, hoe beter je bent voorbereid op de toekomst.

Bedrijfsbrede digitale transformatie

Hoe kun je groeien in de mate van maturity? Dit kan alleen wanneer je bedrijf volledig digitaal getransformeerd is. Dus niet alleen de website. Doel: digitale middelen optimaal laten aansluiten op de wensen en verwachtingen van de eindgebruiker. De optimale gebruikerservaring creëren, plus dat kleine beetje extra. Anders kiest je klant namelijk zonder pardon voor de concurrent.

Anno 2015 heeft de customer de touwtjes in handen, niet meer de organisatie. Aansluiten bij de behoeften van je doelgroep is dus de enige manier om in de toekomst te kunnen overleven. Het gaat niet alleen om het toepassen van internet en technologie in je bedrijfsvoering, maar om een totale digitale integratie. Online moet leven, bedrijfsbreed.

De optimale gebruikservaring creëren, plus dat kleine beetje extra

We Provide digitale transformatie

Hoe kunnen wij hier dan zo goed mogelijk aan bijdragen? Door ons proces er optimaal op in te richten. Wij zijn er voor opdrachtgevers in alle fasen van de transformatie: van basic tot volledig engaged. Optimale functionaliteit is altijd het uitgangspunt, waardoor een website uiteindelijk kan fungeren als drager voor verdere bedrijfsgroei. Wij begeleiden je als kennispartner graag door alle niveaus van maturity, zodat je uiteindelijk het gewenste niveau bereikt.

We Provide bij Team NL op RTL Z

Bekijk hiernaast de uitzending over digitale transformatie bij Team NL op RTL Z!

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk