Digital transformation of digitale transformatie van bedrijven is onvermijdelijk. Zonder digitale transformatie of digital transformation is de toekomst onzeker. Wat dit precies inhoudt? Het gaat om het inzetten van compleet nieuwe middelen en processen voor de optimale gebruikerservaring en om bedrijfsprestaties te verbeteren, met behulp van internet en techniek. Klinkt ingewikkeld? Daarom maken wij het slim, maar houden het simpel.

The time has come...

De tijd waarin een eenvoudige, basic website voldeed is niet langer meer. De tijd waarin jij, jouw klanten een digitale beleving moet bieden, omdat je anders niet meer meetelt is hier. De tijd waarin de eindgebruiker altijd als uitgangspunt is voor succes. Het is tijd om het digitale tijdperk te omarmen, aangezien men altijd en overal toegang heeft tot informatie en interactie. Get engaged! Anders verlies je de kans op een gezamenlijke toekomst met je doelgroep.

Voorbereid op de toekomst

Het is noodzaak op digitaal gebied volwassen te worden, ook wel digital maturity genoemd. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven namelijk wel een website of ander digitaal middel. Maar betekent dit dan je digitaal volwassen bent? Je bent immers pas mature wanneer je jouw klant de meest optimale customer experience biedt. Er zijn verschillende niveaus in maturity: hoe beter je inspeelt op de wensen van je eindgebruiker, hoe beter je bent voorbereid op de toekomst.

Bedrijfsbrede digitale transformatie of digital transformation

Hoe kun je groeien in de mate van maturity? Dit kan alleen wanneer je bedrijf volledig digitaal getransformeerd is. Dus niet alleen de website. Doel: digitale middelen optimaal laten aansluiten op de wensen en verwachtingen van de eindgebruiker. De optimale gebruikerservaring creëren, plus dat kleine beetje extra. Anders kiest je klant namelijk zonder pardon voor de concurrent.

De customer heeft de touwtjes in handen, niet meer jij als organisatie. Aansluiten bij de behoeften van je doelgroep is dus de enige manier om in de toekomst te kunnen overleven. Het gaat niet alleen om het toepassen van e-commerce, web en/of technologie in je bedrijfsvoering, maar om een totale digitale integratie. Online moet leven, bedrijfsbreed.

De optimale gebruikservaring creëren, plus dat kleine beetje extra

We Provide digitale transformatie

Hoe kunnen wij hier dan zo goed mogelijk aan bijdragen? Door ons proces er optimaal op in te richten. Wij zijn er voor opdrachtgevers in alle fasen van de transformatie: van basic tot volledig engaged. Optimale functionaliteit is altijd het uitgangspunt, waardoor een website uiteindelijk kan fungeren als drager voor verdere bedrijfsgroei. Wij begeleiden je als kennispartner graag door alle niveaus van maturity, zodat je uiteindelijk het gewenste niveau bereikt.

We Provide bij Team NL op RTL Z

Bekijk hiernaast de uitzending over digitale transformatie bij Team NL op RTL Z!

Hulp bij jouw digitale transformatie?

Wij helpen je graag in jouw digitale transformatie en jouw proces naar digital maturity. Laat ons je adviseren op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie en neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com