Van A tot Z ondersteuning bij jouw website of webshop

Bekijk alle mogelijkheden van We Provide en laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Bij We Provide zijn wij sterk in Magento webshops en custom websites. Custom of geheel op maat gemaakte technische oplossingen voor webshops en websites zijn waar wij blij van worden. Samen met onze support, hosting, design en online marketing afdelingen bieden wij het gehele online plaatje aan en heb je dus één partij waarmee je schakelt. Lees meer over onze specialismen en laat ons weten waar wij je bij kunnen ondersteunen.

Strategie

Online succes begint met een goede strategie. Op welke manier kunnen we toegevoegde waarde leveren aan de gebruiker? De website of webshop is meer dan alleen een kanaal. Het is een onderdeel van een groter geheel: een schakel in een breder bedrijfsproces en een middel binnen een communicatiestrategie. Wij zorgen ervoor deze naadloos op elkaar aansluiten.

Strategy

Techniek

Techniek zit verweven in ons DNA. Of je nu kiest voor een geheel custom made CMS of voor een open source oplossing zoals Magento of WordPress, wij zorgen voor de oplevering van een hoogwaardige web-applicatie. Een systeem die aansluit bij jouw wensen, de doelgroep aanspreekt en de best mogelijke performance biedt. Dit alles uiteraard binnen het daarvoor beschikbaar gestelde budget.

Support

E-commerce gaat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door. Een goed presterend e-commerce platform is belangrijk, maar uitmuntende support hierop is een must. Bereikbaarheid en persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk. Ons support-team is rechtstreeks bereikbaar. En niet alleen de lijntjes zijn kort, onze respons- en oplostijden zijn dat ook.