Diensten

We Provide levert diensten op het gebied van strategie, creatie, techniek, online marketing, support en hosting. Onze specialisten werken flexibel en iteratief. Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever en eventuele andere leveranciers is hierbij onontbeerlijk.

Strategie

Online succes begint met een goede strategie. Op welke manier kunnen we toegevoegde waarde leveren aan de gebruiker? De website of webshop is meer dan alleen een kanaal. Het is een onderdeel van een groter geheel: een schakel in een breder bedrijfsproces en een middel binnen een communicatiestrategie. Wij zorgen ervoor deze naadloos op elkaar aansluiten.

Techniek

Techniek zit verweven in ons DNA. Of je nu kiest voor een geheel custom made CMS of voor een open source oplossing zoals Magento of WordPress, wij zorgen voor de oplevering van een hoogwaardige web-applicatie. Een systeem die aansluit bij jouw wensen, de doelgroep aanspreekt en de best mogelijke performance biedt. Dit alles uiteraard binnen het daarvoor beschikbaar gestelde budget.

Support

E-commerce gaat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door. Een goed presterend e-commerce platform is belangrijk, maar uitmuntende support hierop is een must. Bereikbaarheid en persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk. Ons support-team is rechtstreeks bereikbaar. En niet alleen de lijntjes zijn kort, onze respons- en oplostijden zijn dat ook.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk