Diensten

Samen bouwen aan online succes met jouw webshop of website

Wat je van ons mag verwachten

Als digitaal bureau zijn wij sterk in techniek en alles dat daarbij hoort. Vanuit onze achtergrond in development maken wij met behulp van verschillende platforms zoals Magento en Wordpress, supersterke webshops en website die scoren. Die echt bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Samen stellen we een plan op en zoeken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf, merk of product. Het volledige proces van strategie, creatie, development tot het uitbouwen van jouw online succes verzorgen wij met daarbij één aanspreekpunt. Dat maakt het overzichtelijk.

Webdevelopment

Sterk in techniek. Daar ligt onze kracht. Supersterke webshops en websites maken dat is onze expertise. Webshops en websites die goed vindbaar zijn, gebruiksvriendelijk en ook nog eens veilig en voorzien van de juiste structuur.

Webdesign

Gebruiksvriendelijke websites en webshops waar bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Of het nu conversie of branding is, samen maken we een passend webdesign dat past bij de bezoekers van jouw website of webshop. Met een creatief ontwerp waarin rekening gehouden is met usability en de gebruikerservaring (UX) helpen we je van jouw webshop of website een succes te maken.

Support / hosting

Een sterk webshop of website wordt op een betrouwbare manier gehost. Wij bieden een volledige e-commerce pakket aan, en dus ook betrouwbare hosting.

Online marketing

Een supersterke website of webshop gaat hand in hand met optimale vindbaarheid, conversie optimalisatie en ondersteuning vanuit verkeersbronnen zoals Social Media, zoekmachine adverteren en leadgeneratie voor het Sales team. Samen bepalen we de meest geschikte kanalen, en sturen we bij waar nodig. We monitoren successen en helpen je jouw webshop of website ook in de toekomst rendabel te houden.

Online strategie

Goed scorende websites of webshops hebben een supersterke strategie. Samen gaan we op zoek naar de best passende strategie, kanalen en het meest geschikte platform voor jouw bedrijf, product of dienst. We bepalen de beste propositie, doelgroepen en doelstellingen passend bij jouw bedrijf merk of organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
of+31 (0)88 6000 700