Het maken van een goed functionerende website en web-applicatie is net als het bouwen van een huis. Je begint eerst met een plan, dan leg je de fundering en bouw je het verder laag voor laag op. Zo is het ook met websites en web-applicaties, jouw wensen vormen het plan, waarmee de fundering wordt gelegd en verder wordt uitgebouwd. Jouw wensen verliezen we geen moment uit het oog. Sterker nog, deze staan in het hele proces centraal. Alleen door zo te werken kunnen wij het maatwerk leveren waar we om bekend staan.

Maatwerk

Wij bouwen beheersystemen precies zoals jij het wilt. Of het nu gaat om tekst of foto’s die je op je website kunt aanpassen of complete webshops en voorraadsystemen: het kan allemaal met ons innovatieve Content Management Systeem (CMS) dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Zo kun je je website of web-applicatie zelf makkelijk beheren, zonder daarvoor steeds hulp in te hoeven schakelen. Je hebt zelf de touwtjes in handen, wel zo makkelijk.

“Tailor made or open source? The choice is yours!”

Open source

Het is natuurlijk ook mogelijk om je website door ons te laten realiseren op basis van bestaande beheersystemen. Wij hebben kennis van systemen zoals WordPress en Magento. Een hoogwaardige web-applicatie hoeft niet automatisch onbetaalbaar te zijn. Wij leveren hiervoor dagelijks het bewijs. Wij horen graag wat jouw specifieke wensen zijn en kunnen dan laten zien welke systemen hierbij het beste passen. Ook het beschikbare budget speelt hierbij natuurlijk een rol.

Vorm en techniek

Juist door ons team van zowel creatieve als technische collega’s is de afstemming van vorm en techniek perfect te realiseren. Iets moois moet immers wel goed functioneren! Innovaties, nieuwe technieken, social media, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en nieuwe toepassingen zoals mobiel internet en tablets volgen wij op de voet. Niet alleen omdat het ons vak is, vooral ook omdat het onze passie is.

Voor diverse ondersteunende diensten ben je bij ons ook aan het juiste adres: webhosting, registratie van domeinnamen, e-mailadressen en spamfiltering van je e-mail, wij verzorgen het graag voor je.

Meer weten? Bekijk ons werk of kom eens langs in Eindhoven.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com