Developer Sam Granger over zijn werkdag bij We Provide

Ochtenden… niet mijn ding!

Bij We Provide starten onze werkdagen tussen half 8 en 9u. Zoals voor veel developers geldt, zijn ochtenden niet echt helemaal mijn ding. Dus vaak probeer ik zo lang mogelijk te snoozen, wat betekent dat mijn werkdag vaak om 9u start.

Eerst koffie en opstarten

Sinds kort hebben we een nieuwe koffieautomaat die nog betere (lees: sterkere) koffie zet! Heerlijk. Met mijn eerst bak koffie start ik mijn werkdag en begin ik door te bekijken wat voor opdrachten er voor me klaar staan in het planboard.

Verkassen naar de huiskamer

Een van mijn favoriete stekkies is onze ‘huiskamer’. Dit is een stukje van ons kantoor waar banken staan, vloerbedekking ligt en tafeltjes staan. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer. Hier kan ik rustig werken en word ik niet afgeleid door telefoontjes of collega’s die overleggen. Kortom, volle focus!

Middagpauze: Lunchen

Om half 1 gaan we met z’n allen gezamenlijk lunchen in onze ‘kantine’ op de eerste etage. Alle We Providers zetten hun Mac voor een half uurtje op de sluimer-stand en op de eerste etage, in ons eigen café, lunchen we gezamenlijk. Na de lunch nog snel even een sigaretje en/of een potje tafelvoetbal.

Developer overleg

In de middag komt een van mijn developer collega’s naast me zitten op de bank. We moeten namelijk overleggen over één van de koppelingen die we aan het bouwen zijn voor een klant van We Provide. Samen bekijken we de mogelijkheden, bepalen we wat de beste oplossing is en waar deze klant het best mee geholpen is.

Healthy developer

In de middag werk ik verder aan de koppeling die we zojuist besproken hebben. Het lukt me om het grootste probleem op te lossen. Om even mijn benen te strekken loop ik naar het keukentje waar een koelkast staat met een fruitschaal vol met appels, peren, bananen en ander fruit dat voor een gezond tussendoortje zorgt.

Ook als developer aan de slag bij We Provide?

Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Wil jij nou ook aan de slag als developer bij We Provide? Bekijk dan onze vacature pagina!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA