Onze Front-end Developer Jeroen over zijn dag bij We Provide

Chit chat en cafeïne

Tussen 8 en 9 is het spitsuur, ook bij ons op kantoor. Alle (front-end developer) collega’s druppelen binnen en gestaag stijgt het cafeïnepijl. De projectteams komen bij elkaar voor de daily stand-ups om de voortgang van de verschillende projecten te bespreken. Na deze grote office-polonaise gaan we snel aan de slag met het ontwikkelen van pixelperfect websites. Tussen het beraad en de vragen van collega’s door is er natuurlijk ook altijd ruimte voor wat chit chat.

Elkaar helpen ontwikkelen

Ondersteuning en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Via Slack, onze interne tamtam, worden daarom dagelijks veel interessante artikelen en gave projecten gedeeld. Hiermee proberen wij ook onze designers te prikkelen voor het ontwerpen van uitdagende websites, want daar deinzen wij niet voor terug!

Een gezonde middagpauze

Tijdens de middagpauze wandelen we vaak een rondje, halen we een frisse neus en bespreken we uitvoerig de weekendplannen. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch. Om half 1 kunnen diegene die niet wandelen samen lunchen en daarna losgaan op de voetbaltafels.

Na het wandelen, lunchen of tafelvoetballen nog even een graai uit de office-fruitschaal en de middag kan weer beginnen!

Kudo’s voor de beste projecten

De boards zijn weer volledig geüpdatet door de projectmanagers. De projectteams gaan er weer met 110% tegenaan. We werken aan onze projecten totdat deze in puntjes af zijn. Elk team probeert iedere dag weer het gaafste project te ontwikkelen om zoveel mogelijk virtuele medailles (a.k.a. kudos) in de wacht te slepen.

Het einde van de dag of week

Rond de klok van vijf worden onze Macbooks dichtgeklapt. Een productieve werkdag zit er weer op! Op vrijdag proosten wij vaak met z’n allen op de afgelopen week. Vaak pakken we er in de lokale kroeg bij ons in het pand nog eentje, of twee ;)om het welverdiende weekend in te luiden en de volle werkweek af te sluiten.

Ook aan de slag als Front-end developer?

Benieuwd of er ruimte is om aan te sluiten binnen één van onze teams met tech junkies? Kijk dan eens snel op vacature pagina!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA