Voel je vertrouwd bij van Gompel

Wat hebben we gemaakt?

Voor van Gompel hebben we een WordPress website weten te realiseren die perfect aansluit bij hun kernwaarden. De website bevat een tool waarmee offerteaanvragen gedaan kunnen worden. Daarnaast geeft de website je als bezoeker een goed beeld wat van Gompel voor je kan betekenen en waarom je een onbezorgd uitje het beste via hen kunt regelen.

Dit is van Gompel

Elke rit, elke klant is voor van Gompel een kans om kwaliteit te leveren. Dat gaat ze goed af, sinds 1995 zijn we erkend door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven en sinds 2014 beschikken ze ook over ISO 9001. Verder zijn ze lid van brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer.

De familie van Gompel is sinds 1834 actief in het vervoer. Destijds met paard en wagen, later met vrachtwagens en sinds 1949 voornamelijk met touringcars.

van Gompel heeft de touringcars genummerd vanaf de eerste tot nu. Bus 1 reed in de jaren na de oorlog personeel van Hofnar naar de sigarenfabriek in Valkenswaard. Deze bus ging in 1960 uit dienst. Bus 132 heeft er inmiddels tienduizenden kilometers opzitten.

ā†’ Bekijk de WordPress website van van Gompel