Gewoon een goede website!

WordPress als fundament voor een stevige website

Voor van Gisbergen hebben we een overzichtelijke WordPress website gerealiseerd waarbij de nadruk lag op het presenteren van projecten. Via de website krijg je een actueel overzicht van reeds gerealiseerde projecten en projecten die volop in de steigers staan.

Configureer zelf je woning

Alvast digitaal dromen? Met het virtuele woonmenu stel je jouw favoriete woning samen. Van uitbreidingen tot volledige woninginrichting! Kwestie van een paar muisklikken. Zo kun je naar smaak en behoefte een algemene uitvoering van de woning kiezen, van basiscomfort tot extra luxe, van aanbouw tot laminaat en van uitbreidingen tot volledige woninginrichting!

De virtuele woningsamensteller stelt smaakvol een uniek woonhuis samen. De ‘menukaart’ neemt je stapsgewijs en overzichtelijk mee door alle opties voor jouw nieuwe huis.

Dit is van Gisbergen

Van Gisbergen heeft een omvangrijke en uitstekende reputatie opgebouwd. Dat geldt onder meer voor de utiliteitsbouw, de woningbouw, bij projectontwikkeling en projectmatige nieuwbouw. Onder leiding van de huidige directie bewijzen ze hun innovatieve succesformule: lagere kosten, sneller bouwen, meer innovatie en een verbroederende sfeer.

→ Bekijk de WordPress website van van Gisbergen