Een online platform voor 's Nederlands mooiste paardensport arena

Dit is Tops International Arena

Tops International Arena is een spectaculaire nieuwe venue in Valkenswaard waar show-jumping events plaatsvinden. Jaarlijks wordt deze baanbrekende nieuwe locatie bezocht door paardensportliefhebbers uit alle windrichtingen.

Jan Tops, olympisch gouden medaillewinnaar, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour creëerde deze bestemming om mensen met een passie voor hippische sport samen te brengen.

→ Bekijk de website van Tops International Arena

Startpunt

Wij creëerde een website met een geïntegreerd ticketverkoopsysteem die past bij het internationale karakter van deze veel bezochte hoogstaande locatie.

Doordat er is gekozen voor een meertalige website is deze voor mensen van over de hele wereld toegankelijk. Daarnaast is er speciaal voor deze website een ticketverkoopmodule ontwikkeld waardoor de website een multifunctioneel doel krijgt.

Wireframes

Door intensieve samenwerking met de klant zijn we gestart met het maken van wireframes. Op deze manier komen we op een snelle manier tot verschillende oplossingen voor de gestelde uitdagingen van het project.

Bij het maken van Wireframes gaan we altijd uit van de gedefinieerde persona’s en de doelen van het project.

Wireframes

Een fundamenteel onderdeel van de website is de mogelijkheid om de events live te streamen. Hierbij is het van essentieel belang dat de online beleving voor iedere gebruiker en op ieder moment van optimale kwaliteit is.

Zodra de bezoekersaantallen stijgen, wordt de bandbreedte automatisch opgeschaald om het prestatieniveau van de website stabiel te houden.

Gallery (foto&video)

Fotografen, videografen en journalisten hebben de mogelijkheid om hun geproduceerde materiaal direct naar de servers te uploaden en te downloaden. De geavanceerde gallery is volledig zelf te beheren via de admin.

Tijdens de events wordt er grote hoeveelheid materiaal geproduceerd. Daarvoor is genoeg opslagruimte op de server van essentieel belang. Met die reden is er gekozen voor schaalbare servers die meegroeien met de vraag naar opslagruimte.

Online ticketverkoop

Voor de website hebben wij een volledig eigen ticketverkoopmodule ontworpen en ontwikkeld. De integratie van een eigen online ticketverkoopmodule maakt het mogelijk om overal ter wereld gewenste zitplaatsen te reserveren en toegangskaarten te bestellen. Natuurlijk zijn de toegangskaarten ook digitaal via je mobiele telefoon te scannen op locatie.