De look en feel van de nieuwe website moet ‘Stone-waardig’ zijn.

Dit is Stone Business Associates

De specialisten op het gebied van bedrijfsvoering. Deze professionele en servicegerichte club uit Rotterdam bemiddelen interim professionals op het gebied van Finance, HR en ICT.

De vraag

Een website die aansluit bij het professionele karakter van de organisatie. Ook was er de vraag naar een mogelijkheid om opdrachten automatisch op de website te laden. Daarnaast moet er een persoonlijke omgeving voor interims komen waar zij hun loonstroken kunnen inzien.

De oplossing

Wij creëerde een website met een look en feel die betrouwbaarheid uitstraalt. Door middel van een maatwerk koppeling met Carerix kunnen nieuwe opdrachten automatisch op de website geladen worden en kunnen interims inloggen in hun eigen omgeving. De filteropties binnen de opdrachten helpen bij het vinden van de juiste opdracht in combinatie met de verantwoordelijke recruiter, voor een persoonlijke touch.

Het resultaat

Een schaalbare website die de professionaliteit van de organisatie weerspiegeld en die speciale functionaliteiten biedt voor de recruiters als ook de interims.

→ Bekijk de WordPress website van Stone Business Associates

Design

Voor dit project is er bewust gekozen voor WordPress, vanwege de mogelijkheden tot doorontwikkeling van de website in de toekomst. Daarnaast is de template van de website voor Stone is custom ontworpen en responsive.

Koppeling met Carerix

Een maatwerk koppeling met Carerix zorgt ervoor dat nieuwe opdrachten automatisch op de website worden geladen. Ook geeft het interims de mogelijkheid om in te loggen op hun persoonlijke omgeving.

Opdrachten en filters

De filtermogelijkheden maken het zoeken naar een geschikte opdracht zeer gemakkelijk. Daarnaast staat naast elke opdracht een foto en de naam de verantwoordelijke recruiter genoemd.