Een omnichannel Magento webshop met gevoel voor stijl

Een stabiele omnichannel Magento webshop

Een stabiele of betrouwbare hosting van jouw e-commerce platforms is erg belangrijk. Met onder andere deze vraag kwam Shoetime dan ook bij ons terecht; een stabiele Magento webshop uitbreiden. Wij namen de Magento 1 webshop van hen over en zorgden voor een stabiele basis die we verder uitbouwden met op maat gemaakte koppelingen. Zo bouwden we een koppeling tussen de webshop en Avelon Retail Management System® (RMS) waardoor deze onderdeel werd van het totale omni-channel proces.

Magento webshop koppeling met Avelon Retail Management System®

Met de keuze voor Avelon RMS® kwam ook de vraag of het mogelijk was hiervoor een op maat gemaakte koppeling te bouwen met de Magento webshop van Shoetime. Geen probleem natuurlijk!

Speciaal voor onder andere de schoenenbranche is Avelon RMS® ontwikkeld waarin je alle logistieke processen beheert vanuit één systeem. Denk daarbij aan: Budgettering, inkoopbeheer, verkoopanalyse, voorraadbeheer en voorraadoptimalisatie, tracking & tracing, inventarisatie, factuurcontrole, Point Of Sale (POS), loyaltysystemen, rapportage, en zo nog meer. Allemaal interne processen die ook de Magento webshop raken. In-house hebben we een koppeling gebouwd zodat ook de Magento webshop onderdeel werd van het omni-channel proces.

Koppeling met loyaliteitsprogramma

Nadat we de Magento 1 webshop van Shoetime hebben overgenomen, hebben we een op maat gemaakte koppeling met een loyaliteitsprogramma gebouwd. Hierdoor kunnen klanten met behulp van een klantkaart punten sparen bij iedere aankoop. Deze punten kunnen zij vervolgens niet alleen gebruiken in de winkels, maar ook online in de webshop.

Videocontent in Magento platform

Met ruim 30 winkels in voornamelijk Zuid-Nederland is Shoetime een schoenenwinkel voor het hele gezin. Door de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding van de schoenen is het assortiment ruim en kun je in verschillende prijsklassen een geschikte schoen vinden. Bekijk de webshop van Shoetime en zie daar het volledige productassortiment.

Vanuit het hoofdkantoor in Panningen (Gemeente Peel en Maas) wordt een gevarieerde en stijlvolle schoenencollectie geselecteerd bestaande uit merken zoals Tamaris, Ecco, Rieker en Skechers. Tot Shoetime Retail B.V. behoren overigens ook een aantal Tamaris brandstores waarvan het assortiment ook in de Magento webshop te vinden is.

→ Bekijk de Magento webshop van Shoetime