Beleving als uitgangspunt voor een op maat gemaakte website

Op maat gemaakte website met beleving

Voor het Eerselse bedrijf Oogenlust ontwikkelde we een meertalige op maat gemaakte website vanuit een strategische visie met een sterke focus op beleving.

De vraag naar een online vertaling die meer aansloot bij de kernwaarden van het bedrijf was de grootste uitdaging. We hebben in-house een op maat gemaakte website gebouwd die heel goed past bij de sfeer en zo naadloos aansluit bij de corporate uitstraling van het gehele bedrijf.

Contentrijke website geheel in-house gebouwd

Ook online moest de creatieve en eigenwijze uitstraling van Oogenlust vertaald worden. De website moest een juiste afspiegeling zijn van deze bedrijfsvisie en passen bij het Domein, de activiteiten voor het bedrijfsleven en de Exporuimte. De unieke, eigen identiteit vormde de basis. Daarbij is een focus op content vanzelfsprekend en dus een belangrijke factor in de ontwikkeling van de website.

Dit is Oogenlust

De locatie Domein Oogenlust is meer dan alleen een bedrijfslocatie waar bloemen en planten de boventoon voeren. Een bezoek aan het domein kun je zien als een inspiratiebron voor zowel binnen als buiten door alle seizoenen heen. Het bedrijf Oogenlust geeft vanuit haar bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.

Bekijk de responsive en contentrijke website van Oogenlust zelf en laat je inspireren.

“Sfeer en beleving vertalen naar de digitale wereld; een moeilijk opgave. Als creatief & eigenwijs bedrijf met veel ideeën gingen we aan tafel met WeProvide voor onze nieuwe website. Doordat ze zich goed inleefden in ons als klant ontstond er een aangenaam en creatief proces. Creatieve en technische ideeën van ons beiden werden opgestapeld. De vertaling werd gemaakt in een prachtige website met veel beeldmateriaal en kleurgebruik dat telkens weer aangepast kan worden. Op deze manier heeft WeProvide uitstekend invulling weten te geven aan onze vraag.”

Monique van Dijk @ Oogenlust B.V.

Op maat gemaakte responsive website

Een aansprekende, speelse en volledig responsive dat is het eindresultaat van de op maat gemaakte website van Oogenlust. Deze responsive website is zowel op mobiel, tablet als desktop beschikbaar met diverse technische snufjes en een zeer prominente rol voor het prachtige beeldmateriaal, een ware focus op content. Ook de koppeling met het Pinterest account is geïntegreerd waardoor de focus op content nog verder doorgevoerd is.

Online bestelmodule geheel geïntegreerd

Een van de extra functionaliteiten van de op maat gemaakte website van Oogenlust is de bestelmodule. Je kunt ook online een boeket of cadeau bestellen en vervolgens afrekenen in de website. Via de geïntegreerde bestelmodule die wij in-house gebouwd hebben, kun je jouw eigen boeket uitzoeken, maar ook een van de andere items die beschikbaar zijn.

→ Bekijk de website van Oogenlust