Transitie naar overzichtelijke Magento webshop voor MyUnderwear24

De samenwerking

MyUnderwear24 en We Provide zijn een samenwerking aangegaan voor het ontwikkelen van een professionele Magento webshop voor de Belgische markt. Het uitgangspunt was het creëren van een overzichtelijk geheel in het grote product assortiment.

De vraag

MyUnderwear24 wilde de oude Magento webshop, die al geruime tijd niet meer geüpdatet was, naar een hoger plan tillen. Het doel was het realiseren van een professionele webshop, die tweetalig is (Nederlands en Frans) en eveneens volledig responsive. Daarnaast moest het uitgebreide assortiment op overzichtelijke wijze ingericht worden, waardoor de klant niet meer zou verdwalen binnen de vele producten die MyUnderwear24 te bieden heeft.

De oplossing

We zijn begonnen om extra subcategorieën toe te voegen, met het oog op het bieden van een overzichtelijke bezoekerservaring. Bijkomend voordeel: met het oog op de SEO-prestaties van de webshop is dit eveneens een strategisch slimme keuze! Na het herinrichten van de categoriestructuur, hebben we de filtermogelijkheden geoptimaliseerd waardoor nog sneller en nog nauwkeuriger gefilterd kan worden. Als kers op de taart hebben we een Bpost verzendsysteem gekoppeld, waardoor automatisch verzendlabels geprint kunnen worden.

→ Bekijk de Magento webshop van MyUnderwear24