Een glinsterende Adobe Magento 2 Commerce webshop die mee schaalt

  • Adobe Magento 2 Commerce
  • Pagebuilder
  • SAP koppeling

Een glinsterende Adobe Magento 2 Enterprise webshop

De oude Adobe Magento 1 webshop past niet langer meer bij een bedrijf dat zo hard groeit als My Jewellery. Met de overstap naar een Adobe Magento 2 Commerce platform wordt de harde groei van dit ambitieuze merk onderstreept.

Een compleet nieuw e-commerce platform dat geschikt is voor de vele content die My Jewellery produceert. Met een optimale social koppeling waarin een feilloze integratie met het huidige ERP-pakket is, voor een zo up-to-date mogelijke voorraadstatus.

Met het nieuwe door We Provide ontworpen design is My Jewellery weer helemaal klaar voor de toekomst.

Microsoft Dynamics NAV (Navision) - ERP koppeling

Een van de voornaamste eisen voor de ontwikkeling van de Adobe Magento 2 Enterprise webshop van My Jewellery is de koppeling met het Microsoft Dynamics NAV (Navision) systeem. Oftewel een ERP-koppeling met Adobe Magento. Deze koppeling zorgt ervoor dat altijd de meest up-to-date voorraadstatussen van de artikelen zichtbaar zijn in het Adobe Magento platform.

Wij bouwen of ontwikkelen deze ERP-koppeling met het Adobe Magento platform in-house en geheel op maat in samenwerking met partner TCOG. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare koppeling maken die ook echt werkt en past bij het nieuwe platform.

Optimale social integratie met Adobe Magento

Doordat My Jewellery een grote trouwe online community heeft met honderdduizenden volgers die dagelijks worden voorzien van verse content, is de integratie van alle My Jewellery social media kanalen erg belangrijk binnen deze contentrijke Adobe Magento webshop. Bij We Provide verzorgden wij de integraties van Facebook feeds, Instragram content en maakten we Pinterest knoppen mogelijk in de gehele Adobe Magento webshop.

Bijzonder is de Instagram foto’s koppeling met Photoslurp. Deze koppeling tussen de Adobe Magento webshop en dit programma hebben we gebouwd voor een juiste afstemming. Met Photoslurp kun je productgegevens koppelen aan de Instagram foto’s van anderen en ook foto’s die je zelf post. Als klant kun je dus direct dat jurkje op de foto vinden in de webshop. Als webshop eigenaar kun je direct sturen op verkoop en jouw klanten beter informeren over jouw artikelen die zichtbaar zijn in content van anderen.

Contentrijke Adobe Magento 2 Commerce webshop

Voor de verwerking van veel content is een gebruiksvriendelijk platform dat het mogelijk maakt deze content gemakkelijk te beheren een absolute must. Om dit mogelijk te maken kozen wij voor de integratie van BlueFoot CMS in het Adobe Magento 2 Commerce platform van My Jewellery.

Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je met een simpel drag-en-drop systeem zelf een contentpagina kunt samenstellen, zonder daarvoor een developer of designer nodig te hebben. Het template van deze contentpagina is vervolgens eenvoudig te kopiëren voor meerdere pagina’s in meerdere talen of voor andere vergelijkbare contentpagina’s.

“Een glinsterende Adobe Magento 2 Commerce webshop die mee schaalt en waar My Jewellery mee de toekomst in kan!”

CEO My JewellerySharon Hilgers

Dit is My Jewellery

Met een merknaam die al een tipje van de sluier weggeeft, kun je misschien wel raden dat My Jewellery een (van oorsprong sieraden)label is met een enorme online community. Inmiddels is dit merk uitgebreid met accessoires en ook kleding is aan het assortiment toegevoegd.

In korte tijd is My Jewellery uitgegroeid tot een vooraanstaand merk om rekening mee te houden, met een inspiratievolle webshop en een groeiend aantal winkels in Nederland. My Jewellery inspireert dagelijks honderdduizenden vrouwen via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en mode.

→ Bekijk de Adobe Magento Webshop van My Jewellery

Een conversieverhogend design

In het designproces van de nieuwe Magento Webshop voor My Jewellery was de huidige webshop het uitgangspunt. Door dit design op gebruiksvriendelijkheid en conversie te optimaliseren, is ervoor gezorgd dat het karakter van de webshop vergelijkbaar is en past bij het merk My Jewellery.

Met het betrekken van de community in het ontwerp door bijvoorbeeld op de homepage een duidelijke verwijzing te maken, is gepoogd het persoonlijke karakter te benadrukken. Ook zijn er door de webshop heen verschillende functionaliteiten ontworpen die gericht zijn op het verhogen van de conversie. Denk aan het toevoegen van upsell en cross-sell mogelijkheden en ook is de productpagina geoptimaliseerd.

Door gebruik te maken van een fluid design is het ontwerp geschikt voor ieder apparaat en kun je in elke browser optimaal ervaren waar My Jewellery voor staat. Het groepsgevoel en de invloeden vanuit de social media kanalen zijn dan ook duidelijk merkbaar.

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA