Een glinsterende Magento 2 Enterprise webshop die mee schaalt

  • Magento 2 enterprise
  • BlueFoot contentbeheer
  • PIMPIM koppeling
  • SAP koppeling

Een glinsterende Magento 2 Enterprise webshop

De oude Magento 1 webshop past niet langer meer bij een bedrijf dat zo hard groeit als My Jewellery. Met de overstap naar een Magento 2 Enterprise platform wordt de harde groei van dit ambitieuze merk onderstreept.

Een compleet nieuw e-commerce platform dat geschikt is voor de vele content die My Jewellery produceert. Met een optimale social koppeling en waarin een feilloze integratie met het huidige ERP-pakket is, voor een zo up-to-date mogelijke voorraadstatus.

Microsoft Dynamics NAV (Navision) - ERP koppeling

Een van de voornaamste eisen voor de ontwikkeling van de Magento 2 Enterprise webshop van My Jewellery is de koppeling met het Microsoft Dynamics NAV (Navision) systeem. Oftewel een ERP-koppeling met Magento. Deze koppeling zorgt ervoor dat altijd de meest up-to-date voorraadstatus van de artikelen zichtbaar zijn in het Magento platform.

Wij bouwen of ontwikkelen deze ERP-koppeling met het Magento platform in-house en geheel op maat in samenwerking met partner TCOG. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare koppeling maken die ook echt werkt en past bij het nieuwe platform.

Optimale social integratie met Magento

Doordat My Jewellery een grote trouwe online community heeft, met honderdduizenden volgers die dagelijks worden voorzien van verse content, is de integratie van alle My Jewellery social media kanalen erg belangrijk binnen deze contentrijke Magento webshop. Bij We Provide verzorgden wij de integraties van Facebook feeds, Instragram content en maakten we Pinterest knoppen mogelijk in de gehele Magento webshop.

Bijzonder is de Instagram foto’s koppeling met Photoslurp. Deze koppeling tussen de Magento webshop en dit programma, hebben we gebouwd voor een juiste afstemming. Met Photoslurp kun je productgegevens koppelen aan de Instagram foto’s van anderen en ook foto’s die je zelf post. Als klant kun je dus direct dat jurkje op de foto vinden in de webshop. Als webshop eigenaar kun je direct sturen op verkoop en jouw klanten beter informeren over jouw artikelen die zichtbaar zijn in content van anderen.

Contentrijke Magento 2 Enterprise webshop

Voor de verwerking van veel content is een gebruiksvriendelijk platform dat het mogelijk maakt deze content gemakkelijk te beheren een absolute must. Om dit mogelijk te maken kozen wij voor de integratie van BlueFoot CMS in het Magento 2 Enterprise platform van My Jewellery.

Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je met een simpel drag-en-drop systeem zelf een contentpagina kunt samenstellen, zonder daarvoor een developer of designer nodig te hebben. Het template van deze contentpagina is vervolgens eenvoudig te kopiëren voor meerdere pagina’s in meerdere talen of voor andere vergelijkbare contentpagina’s.

“Een glinsterende Magento 2 Commerce webshop die mee schaalt en waar My Jewellery mee de toekomst in kan!”

CEO My JewellerySharon Hilgers

Dit is My Jewellery

Met een merknaam die al een tipje van de sluier weggeeft, kun je misschien wel raden dat My Jewellery een (van oorsprong sieraden)label is met een enorme online community. Inmiddels is dit merk uitgebreid met accessoires en ook kleding is aan het assortiment toegevoegd.

In korte tijd is My Jewellery uitgegroeid tot een vooraanstaand merk om rekening mee te houden, met een inspiratievolle webshop en een groeiend aantal winkels in Nederland. My Jewellery inspireert dagelijks honderdduizenden vrouwen via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en mode.

→ Bekijk de Magento Webshop van My Jewellery

Een conversieverhogend design

In het designproces van de nieuwe Magento Webshop voor My Jewellery was de huidige webshop het uitgangspunt. Door dit design op gebruiksvriendelijkheid en conversie te optimaliseren, is ervoor gezorgd dat het karakter van de webshop vergelijkbaar is en past bij het merk My Jewellery.

Met het betrekken van de community in het ontwerp door bijvoorbeeld op de homepage een duidelijke verwijzing te maken, is gepoogd het persoonlijke karakter te benadrukken. Ook zijn er door de webshop heen verschillende functionaliteiten ontworpen die gericht zijn op het verhogen van de conversie. Denk aan het toevoegen van upsell en cross-sell mogelijkheden en ook is de productpagina geoptimaliseerd.

Door gebruik te maken van een fluid design is het ontwerp geschikt voor ieder apparaat en kun je in elke browser optimaal ervaren waar My Jewellery voor staat. Het groepsgevoel en de invloeden vanuit de social media kanalen zijn dan ook duidelijk merkbaar.

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Magento gecertificeerd
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
of+31 (0)88 6000 700