Een bedrijfswebsite die events als beleving neerzet

  • WordPress

Een website op maat met focus op beleving

“Een professionele bedrijfswebsite die aansluit bij de beleving die wij bieden aan onze klanten, waarbij een persoonlijke uitstraling en dus beleving centraal staan.” Dat was de vraag die Movico bij ons neerlegde.

Niet alleen visueel een uitdaging, ook op development vlak een echte uitdaging! We hebben hen ondersteund in het gehele proces van ontwerpfase tot livegang van deze bijzondere WordPress website.

Meer customer experience door nieuw webdesign

Zo hebben we verschillende animaties verwerkt in deze nieuwe bedrijfswebsite. Bijvoorbeeld het laden van de website en de manier waarop de blokken naar voren komen, of het hoofdmenu die bij het openen van het menu net even anders is dan de standaardopties die je vaak ziet. Maar ook de manier waarop de header in beeld verschijnt wanneer je voor het eerst op de website landt.

Deze en tal van andere voorbeelden zijn allemaal voorbeelden van visuele aspecten die bijdragen aan een optimale beleving voor de bezoeker van de bedrijfswebsite.

Interactie met mini-animaties

Voor de verwerking van veel content is een gebruiksvriendelijk platform dat het mogelijk maakt deze content gemakkelijk te beheren een absolute must. Om dit mogelijk te maken kozen wij voor de integratie van BlueFoot CMS in het Magento 2 Enterprise platform van My Jewellery.

Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je met een simpel drag-en-drop systeem zelf een contentpagina kunt samenstellen, zonder daarvoor een developer of designer nodig te hebben. Het template van deze contentpagina is vervolgens eenvoudig te kopiëren voor meerdere pagina’s in meerdere talen of voor andere vergelijkbare

Dit is Movico

Denk je tijdens een (sport)evenement weleens waar komt dit allemaal vandaan? Grote kans dat Movico hierbij betrokken is. Voor marketing- en sportevenementen biedt Movico totaaloplossingen die zorgen voor de ideale roadshow. Doordat ze je totaal kunnen ontzorgen, wordt bovendien alles van concept tot transport volledig geregeld. Of zoals ze zelf zeggen; "Movico brengt een ervaring naar de mensen toe en daar gelooft Movico in. Contact maken met mensen. Echt contact."

Bekijk de nieuwe bedrijfswebsite van Movico zelf.Samen een supersterke website bouwen?

  • WordPress & maatwerk specialist
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
of+31 (0)88 6000 700