Een fashionable Magento webshop die als gegoten zit

Een Magento webshop voor Marjon Snieders

Schoenbedrijf Marjon Snieders biedt in haar winkels een enorme collectie aan schoenen en accessoires voor een hoger segment. Voor een optimale doorvertaling kozen zij naast hun winkels ook online een winkel te openen in de vorm van een Magento webshop.

Belangrijk tijdens de ontwikkeling van het webdesign was dat bezoekers van de webshop gemakkelijk en inspiratievol vinden wat zij online zoeken. Maar hoe zoekt deze doelgroep? Wat vinden zij belangrijk in hun zoektocht naar nieuwe schoenen en/of accessoires? Allemaal vragen die een belangrijke rol speelden bij de ontwikkeling van het webdesign van deze Magento webshop.

De oplossing

Onder het motto “Meten is weten” brachten we de bezoekers van de bestaande webshop in kaart door te kijken naar de data van de huidige webshop. Daarnaast hebben we uitgebreid gesproken en samen hebben we de ideale Marjon Snieders klanten bepaald.

De data uit deze analyse vormde de basis voor het nieuwe te ontwikkelen webdesign van de nieuwe Magento Webshop. Voor deze nieuwe webshop ontwikkelden we een compleet nieuw design.

Dit is Marjon Snieders

Schoenen, mode en meer (tassen, accessoires zoals shawls, mutsen, sieraden, handschoenen). Daarvoor kun je bij Marjon Snieders terecht. Met winkels in Roermond, Weert en een online webshop is Marjon Snieders een begrip in de regio. Wanneer je op zoek bent naar schoenen in het hogere segment kom je al snel bij Marjon Snieders uit. Zij weten exact hoe ze je moeten helpen met een schoen die niet alleen modieus is, maar ook nog eens lekker zit.

Neem eens een kijkje in de Magento webshop van Marjon Snieders en wie weet heb je zo een nieuw paar schoenen aan je winkelmandje toegevoegd.

Koppeling met retail software

De Magento webshop is gekoppeld met de retail software die Marjon Snieders gebruikt in haar winkels in Roermond en Weert. Hierdoor staan alle verschillende locaties met elkaar in verbinding. Door deze koppelingen te maken, zorgen we ervoor dat de webshop een onderdeel is van het complete bedrijfsproces.

Het resultaat: een B2C Magento webshop

Een B2C Magento webshop met optimale gebruikerservaring op nummer 1. Maar ook een webshop met een volledig responsive webdesign dat aansluit bij de wensen en het zoekgedrag van haar bezoekers.

Dit alles verpakt in een aansprekend design passend bij een fashion gerelateerd bedrijf. Een webshop die commercie en inspiratie combineert zodat bezoekers kunnen vinden wat zij zoeken

→ Bekijk de Magento webshop van Marjon Snieders