Een website voor telefoonreparaties. Wij fixten het!

  • WordPress

Een kwalitatieve en persoonlijke WordPress website

Voor iRepair4u ontwikkelden we een website met het persoonlijke karakter dat past bij een locale ondernemer als iRepair4u. Door dit persoonlijke karakter te combineren met een professionele kwalitatieve uitstraling zijn we tot een product gekomen waar wij als We Provide, maar vooral ook iRepair4u zelf erg trots op is.

Servicegericht ontwerp

Bezoekers van iRepair zijn op zoek naar oplossingen voor problemen met hun toestel. Het nieuwe ontwerp is zo opgezet dat klanten op een eenvoudige manier snel hun toestel kunnnen identificeren. Hieropvolgend krijgen ze inzicht in de kosten van de reparatie en kunnen we op alle wenselijke manieren direct contact opnemen met iRepair4u. Hierbij worden veelvuldig de USP’s genoemd om mogelijke twijfels weg te nemen bi de bezoeker.

iRepair4u

Slimme reparatie keuze

In het nieuwe ontwerp kunnen bezoekers naast het zoeken op toestel ook op een eenvoudige manier inzicht krijgen in alle mogelijke toestelreparaties. Deze staan allemaal aangegeven met op maat gemaakte iconen, een indicatie van de reparatietijd en daarnaast kan er direct contact worden opgenomen.

iRepair4u
iRepair4u

Vernieuwde iconen in huisstijl

In de oude website van iRepair4u werd er gebruik gemaakt van een uitgebreide iconenset. Deze set was echter niet erg consistent en om deze reden hebben we besloten om op een efficiente wijze de iconen een update te geven. Door de vernieuwde stijl passen de iconen mooier in het geheel.

Gebruiksvriendelijk CMS voor beheer van vele reparaties

Door gebruik te maken van het Wordpress CMS is het voor iRepair4u eenvoudig om (vrijwel) alle content op de website op een eenvoudige manier te beheren. Zo zijn alle toestellen, reparaties per toestel, alle contentpagina’s, etc. zelf te beheren.

iRepair4u

“Er zijn heel wat concurrerende bedrijven in onze markt. We Provide hielp mee aan het onderscheidende vermogen; duidelijk, snel en gemakkelijk je reparatie regelen. Top werk!”

Managing DirectorJan Reijnders

Dit is iRepair4u

iRepair4u bestaat al sinds 2010 en is expert in het repareren van iPhones, iPads, smartphones en tablets. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van de beeldschermen van je iPhone of Samsung Galaxy, maar ze repareren ook touchscreens en knopjes van andere smartphones. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het repareren van toestellen met waterschade, dus ook als je telefoon in het toilet is gevallen ben je bij iRepair4u aan het juiste adres.

→ Bekijk de WordPress Website van iRepair4u

Samen een supersterke website bouwen?

  • WordPress & maatwerk specialist
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA

Gerelateerde website cases