De kracht en energie van een Adobe Magento 2 webshop

  • Adobe Magento 2
  • BlueFoot contentbeheer
  • SAP koppeling

De kracht en energie van een Adobe Magento 2 webshop

Het oude custom platform wat door GP Batteries Nederland gebruikt werd had zijn houdbaarheidsdatum bereikt. Na een uitgebreide platform selectie kwam Adobe Magento 2 Opensource als beste naar voren.

Een compleet nieuw e-commerce platform wat geschikt is voor B2C, B2B maar wat ook voldoende doorgroei mogelijkheden heeft richting de toekomst waarbij een eventuele upgrade naar Adobe Magento 2 Commerce niet wordt uitgesloten. Voor GP Batteries Nederland zijn dit de eerste stappen naar het bedienen van haar B2C klanten.

Connect! SAP / ERP-koppeling

Met de komst van het Adobe Magento 2 platform, kwam ook de vraag voor een betrouwbare koppelingen met het SAP-systeem. Ons development team heeft deze koppelingen in-house gebouwd en in het Adobe Magento 2 Open Source platform van GP Batteries geïntegreerd. Waardoor voorraad statussen en prijs altijd up-to-date zijn.

Charge!

Met de introductie van het nieuwe B2C e-commerce platform was dit ook de kans voor GP Batteries om te laten zien dat ze meer in huis hebben dan alleen batterijen. De PowerBanks van GP Batteries zijn ontzettend handig. Powerbanks in het algemene worden er steeds meer aangeboden voor verschillende situaties en apparaten. Maar welke PowerBank past bij jou? GP Batteries helpt je om de juiste keuze te maken!

“Met een pragmatische aanpak, uitstekende technische know-how en een flinke portie business (e-commerce) intelligentie is We Provide de juiste partner gebleken voor de succesvolle lancering van onze nieuwe websites en webshops.”

Managing DirectorPIM BRANDS

Enjoy!

Met de introductie van deze website voor GP Batteries is het begin nog maar net gemaakt, op termijn volgen er uitbreidingen naar andere landen met dit platform en zal de website continue in ontwikkeling blijven.

→ Bekijk de Adobe Magento Webshop van GP Batteries

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA