Een inspirerende Adobe Magento 2 multistore webshop

  • Adobe Magento 2
  • SAP koppeling

De kracht en energie van een Adobe Magento 2 webshop

Favour is een nieuw merk dat innovatieve lichtoplossingen voor doe-het-zelvers, avonturiers, fietsers, vakmannen, jagers, sporters en kampeerders biedt. De nieuwe interactieve website geeft duidelijk beeld van waar zij voor staan, wat ze te bieden hebben en wat ze willen uitstralen.

Naast een uniek design is de website dusdanig ontwikkeld dat hij geïntegreerd is met een overkoepelende Adobe Magento webshop. Dit biedt de mogelijkheid tot uitbreiding.

Bluefoot integratie

Buiten de aantrekkelijke productweergave wil Favour ook inspireren. Om dit mogelijk te maken kozen wij voor de integratie van BlueFoot CMS in het Adobe Magento 2 platform van Favour.

Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je met een simpel drag-en-drop systeem zelf een contentpagina kunt samenstellen, zonder daarvoor een developer of designer nodig te hebben. Het template van deze contentpagina is vervolgens eenvoudig te kopiëren voor meerdere pagina’s in meerdere talen.

Interacties!

Waar Favour zich richt op de continue technische ontwikkelingen op het gebied van lichtoplossingen doen wij dat met web development. De website laat deze twee werelden dichter bij elkaar komen met verschillende features op het gebied van interactie.

De product beschrijvingen zijn op een illustratieve wijze uitgelicht wat het aantrekkelijk maakt om door de website heen te gaan. Daarnaast, beschikt iedere product groep over een uniek gebruiksvriendelijk filter dat u naar het gewenste product lijdt.

SAP-koppeling

Met de ontwikkeling van het Adobe Magento 2 platform, kwam ook de vraag voor betrouwbare koppelingen met het SAP-systeem dat intern al gebruikt werd bij Favour. Ons development team heeft deze koppelingen in-house gebouwd en in het Adobe Magento 2 platform van Favour geïntegreerd. Er worden real time producten, prijzen, en voorraad uitgewisseld, waardoor het onderhoud van deze items slechts op één plaats bijgehouden dient te worden.

→ Bekijk de Adobe Magento Webshop van Favour

“Met een pragmatische aanpak, uitstekende technische know-how en een flinke portie business (e-commerce) intelligentie is We Provide de juiste partner gebleken voor de succesvolle lancering van onze nieuwe websites en webshops.”

Managing DirectorPIM BRANDS

Intensieve samenwerking

In een relatief korte doorloopperiode met veel korte lijntjes en een duidelijk doel voor ogen, is een prettige samenwerking ontstaan die in de toekomst voortgezet gaat worden. De huidige Adobe Magento 2 webshop wordt op dit moment nog verder uitgebouwd met meerdere taalversies en contentpagina’s om het bereik groter te maken en voor een (nog) betere klantervaring.

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA