WordPress website met internationaal karakter

Dit is Ergo Optima

Ergo Optima weet alles van gezondheid, vitaliteit en leiderschap in relatie tot het werk. Met een enthousiast team van trainers en coaches door heel Nederland helpen zij bedrijven en individuen om bijvoorbeeld hun gedrag te veranderen. Hoe? Door medewerkers eigenaar te maken van hun gezondheid en vitaliteit en hen te stimuleren om in beweging te komen. Het nieuwe management had nieuwe inzichten. De bestaande site sloot onvoldoende aan bij deze inzichten. We Provide ging aan de slag met dit herpositioneringsvraagstuk.

De vraag

Een zakelijke en toch persoonlijke website die aansluit bij de nieuwe marketingdoelstellingen.

De oplossing

Een strategische sessie hielp om de positionering en online strategie helder te definiëren. Hiertoe werd gekeken naar user stories en customer journeys, doelgroepen, marketingdoelstellingen, concurrentie etc. Online marketing en meer specifiek SEO gingen daarbij hand in hand, om betere vindbaarheid te waarborgen. We gingen voor de positionering terug naar de kern en bepaalden het DNA van Ergo Optima. Dit DNA bleek terug te brengen tot 4 pijlers. De bestaande site werd ‘uitgekleed’ en ging ook terug naar de basis. We ontwikkelden een andere indeling en snellere navigatie.

Het resultaat

Een volledig responsive website in een nieuw strak design, met ruimte voor persoonlijke benadering door trainers aan het woord te laten. Gericht op informeren en leads genereren. Geoptimaliseerd qua SEO / vindbaarheid. Volledig zelf te beheren en te gebruiken.

→ Bekijk de WordPress website van Ergo Optima

Tests

Test jezelf door op de site een vragenlijst in te vullen en krijg een maatwerk resultaat teruggekoppeld.

4 pijlers

Door de 4 pijlers van Ergo Optima duidelijk te positioneren is in één oogopslag duidelijk waar Ergo Optima voor staat.

Persoonlijke trainerspagina's

Door de trainerspagina’s is een persoonlijke benadering mogelijk. Zij zijn rechtstreeks te bereiken en ook kun je hun eigen blogs en trainingen zien.