De nieuwe Adobe Magento shop van Durlinger staat vast in zijn schoenen

  • Adobe Magento 2 Commerce
  • BlueFoot contentbeheer
  • Avelon koppeling
  • SAP koppeling

Baanbrekend design

Schoenbedrijf Durlinger biedt in haar winkels een ruime collectie aan schoenen en accessoires voor een midden- en hoog segment. Hoe vertaal je die luxe naar een online omgeving en worden klanten net zo verliefd op de producten op het web als in de winkel? Een maatwerk design en template dat aansluit bij het premium brand Durlinger maakt de vertaling van offline naar online mogelijk.

360° productfotografie

Durlinger maakt gebruik van Orbitvu voor de fotografie van productafbeeldingen. Dit is een geautomatiseerd proces doordat er gebruik is gemaakt van een API koppeling. Deze API koppeling zorgt ervoor dat afbeeldingen gesynchroniseerd worden met Adobe Magento en automatisch gekoppeld worden met het juiste product.

Durlinger 360

Adobe Magento 2 commerce Multi store oplossing

Een Adobe Magento B2C Multi store is de oplossing voor alle merken (Durlinger, Shoetime en Rieker) die DSG B.V. hanteert. Vanuit één centrale backend administratie kunnen de verschillende merken gemakkelijk beheerd worden: productassortimenten, content, pagina’s en blogartikelen zijn allen per storeview in te stellen. Daarnaast kan ook de stijl en het design van alle webshops vrij eenvoudig en tegelijk aangepast worden. Winkels worden gezamenlijk of afzonderlijk voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Dankzij de koppeling met Avelon wordt product- en orderinformatie aangestuurd vanuit het ERP. Gegevens gaan binnen no-time heen en weer om verwerkt te worden zodat alles altijd actueel is.

Durlinger

UX voor mobiel gebruik

Ruim de helft van online gebruikers maakt gebruik van een smartphone of tablet om de webshop te bekijken. Daarom is er voor gekozen om vanuit de mobiele gebruiker het design- en front-end traject te benaderen. Het resultaat is dat mobiel niet een versimpelde weergave van de desktop versie is geworden, maar juist alle kenmerkende stijlelementen en functionaliteiten bevat. Mobiele bezoekers profiteren daarmee van de meest optimale user experience op hun device.

Omnichannel beleving

De Durlinger webshop is een onderdeel binnen het netwerk van offline en online winkels. De integratie met het kassasysteem (Avelon Retail Management System®) zorgt er voor dat productinformatie, voorraadstatus en orderverwerking gestroomlijnd verloopt. Interne voorraadstromen zijn in alle winkels inzichtelijk, voorraden worden direct met de online winkels gedeeld. Zowel offline als online is daarmee alle informatie direct beschikbaar en altijd up-to-date.

Durlinger
Durlinger

Dit is Durlinger

Het familiebedrijf Durlinger Schoenen heeft schoenenwinkels in Limburg, Brabant en Gelderland. Met meer dan 300 medewerkers is Durlinger Schoenen een bedrijf van formaat met een breed assortiment van honderden modellen damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Sinds januari 2016 maakt Durlinger Schoenen onderdeel van de Durlinger Shoetime Groep (DSG BV).

→ Bekijk de Adobe Magento Webshop van Durlinger

Samen een supersterke website bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA