De nieuwe WordPress website van Deli Home staat als een huis

  • WordPress

Een fris nieuw design dat past bij de organisatie Deli Home

Met het nieuwe design van de Deli Home website is het bedrijf weer helemaal bij de tijd. De website sluit aan op de wensen van de doelgroep, waardoor informatie gemakkelijk terug te vinden is. De kenmerkende afgeronde hexagon komt prominent terug, wat zorgt voor een duidelijke uitbeelding van de huisstijl die ook terug komt in het pand.

Een nieuw online podium voor verschillende bekende merken

Deli Home is het moederbedrijf van o.a. Cando, Skantrae, Bruynzeel en Lundia. Deze bedrijven hebben ieder een prominente plek op de website gekregen met daarbij alle informatie die interessant is voor de doelgroep van de Deli Home website.

Deli Home

Een kijkje in de showroom middels een virtuele tour

In het nieuwe ontwerp kan de bezoeker een vituele rondleiding krijgen door het pand van Deli Home. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed beeld van de professionele organisatie waarmee hij/zij te maken heeft. In het pand zijn alle merken die worden gevoerd door Deli Home vertegenwoordigd.

Deli Home
Deli Home

Meertalig en eenvoudig te beheren doormiddel van WordPress

Door gebruik te maken van het WordPress CMS is de website inhoudelijk zeer eenvoudig te beheren door Deli Home zelf. Vrijwel alles wat je ziet binnen de website is door de klant zelf te beheren. Hiernaast is ook de mogelijkheid ingebouwd om meerdere talen te voeren.

Kom meer te weten over de verschillende productgroepen

Naast dat de bezoeker kan kijken welke merken er onder Deli Home worden gevoerd kan hij/zij ook door de verschillende productcategorien browsen. Hiermee wordt er voorzien in de behoefte van de doelgroep om ook op deze manier informatie terug te kunnen vinden op de website.

Deli Home

Dit is Deli Home

In 2018 hebben de werkmaatschappijen JéWéRET, Bruynzeel Home Products en Skantrae zich gereorganiseerd in één organisatie met de naam Deli Home. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia en Skantrae.

→ Bekijk de WordPress Website van Deli Home

Samen een supersterke website bouwen?

  • WordPress & maatwerk specialist
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA