Brabantse maatwerk WordPress website met sfeer

Van design tot oplevering; een complete WordPress website

Een compleet nieuwe website, met nieuwe huisstijl en ondersteuning op het gebied van online marketing. Dat was de vraag die Brabant Deur bij ons neerlegde. Een uitdaging met een Brabants tintje!

We hebben hen ondersteund in het gehele proces van ontwerpfase tot livegang van de contentrijke WordPress website die uiteindelijk is opgeleverd. Ook na oplevering bieden wij ondersteuning in online marketing werkzaamheden.

Alle opties voor garagedeuren verwerkt

Een garagedeur is geen standaard product dat je snel online koopt. Vandaar dat we, tijdens de ontwikkeling van deze WordPress website, alle mogelijkheden die je bij een garagedeur kunt kiezen, hebben verwerkt in het webdesign.

Deze opties gaan van: kleurenopties, mogelijkheden voor beveiliging tot het elektrisch maken van je garagedeur. Alle opties zijn te selecteren voor de verschillende type garagedeuren in het assortiment.

Ondersteuning in online marketing en webdesign

Op het gebied van online marketing en webdesign hebben wij Brabant Deur ondersteund in dit gehele traject. Samen zijn we op zoek gegaan naar een huisstijl die past bij Brabant Deur en die de juiste uitstraling heeft. Deze look-and-feel hebben we verwerkt in een responsive website voor een optimale gebruikerservaring.

Binnen het online marketing vakgebied hebben we hen met name ondersteunt op het gebied van SEO of zoekmachine vriendelijke werkzaamheden voor hen uitgevoerd. Maar ook op het gebied van zoekmachine adverteren hebben wij hen ondersteunt met sterke advertenties die ervoor zorgen dat er een kwalitatieve stroom aan verkeer naar deze website aanwezig gaat.

Dit is Brabant Deur

Wanneer je in de regio Eindhoven op zoek bent naar een (nieuwe) garagedeur kom je al snel uit bij Brabant Deur. Dit bedrijf is gespecialiseerd in garage- en bedrijfsdeuren die zij geheel op maat inmeten en leveren.

Omdat veel klanten online oriënteren naar de mogelijkheden en vaak online offertes opvragen voor garagedeuren, kwam al snel de vraag naar een juiste online vertaling die rekening houdt met deze wensen. Bekijk zelf hoe Brabant Deur haar klanten informeert over alle mogelijke garagedeuren op de website van Brabant Deur.

→ Bekijk de WordPress website van Brabant Deur

“Al anderhalf jaar hebben wij een goede samenwerking met We Provide. Onze vooraf besproken doelstellingen zijn behaald, en onze beide ambities worden waargemaakt. Goede communicatie en duidelijke afspraken maakt het werken met We Provide prettig en constructief.”

Bart van den Hoogenhoff, Eigenaar @ Brabant Deur BV