Onze Stagiair Branco over zijn dag bij We Provide

Koffie en bijkletsen

Mijn ochtend begint altijd tussen half 9 en 9 uur, omdat de begintijden van We Provide vrij flexibel zijn (tussen half 8 en 9 uur beginnen). Eenmaal bij mijn werkplek aangekomen start ik mijn Mac Mini op, die je krijgt van We Provide en haal ik mijn eerste kop koffie. Er is natuurlijk ook wat tijd om even te kletsen met de medestagiaires met wie je aan een bureau zit.

Aan de slag

Er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, hierin krijg ik alle vrijheid om me te focussen op mijn afstudeerproject. Deze vrijheid zorgt er voor dat je zelf initiatief moet nemen met vragen en ondersteuning. Als er vragen zijn kan je altijd bij je collega stagiaires terecht of bij de collega’s van We Provide, die altijd wel tijd vrij willen maken om je vragen te beantwoorden of je willen helpen.

Lunch time

In de middag wordt er een lunch aangeboden, wat handig is omdat je dan niet elke ochtend je eigen lunch klaar hoeft te maken. Na de lunch ga ik vaak de strijd aan tegen collega’s met een potje tafelvoetbal. Hierna kan ik er in de middag weer tegen aan!

Afsluiting

Rond de klok van 5 begint er een einde aan de werkdag te komen. Op vrijdag kan je in het enige echte We Provide café op een gezellige manier de week afsluiten. Je kan dan met je collega’s al je weekend plannen bespreken of nog een keer de strijd aangaan met een potje tafelvoetbal, onder het genot van een biertje uit de tap.

Ook aan de slag als Stagiair(e)?

Benieuwd of er ruimte is om aan te sluiten binnen één van onze teams met tech junkies? Kijk dan eens snel op vacature pagina!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
of+31 (0)88 6000 700