We Provide your Christmas Dinner

Geschreven door We Provide
blog

2015 is weer bijna om, de feestdagen komen snel in zicht. Terugkijkend op 2015 was het voor ons een jaar van groei zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Afgelopen jaar hebben we samen met u aan mooie projecten mogen werken en veel leuke momenten beleefd.

We Provide is gebaseerd op 3 pijlers: Strategy, Creativity en Technology. Deze 3 pijlers kunt u zien als de 3 hoofdingrediënten van We Provide. Met een losse ingrediënten kun je niet zoveel: het is de juiste mix van verschillende ingrediënten die een recept succesvol maken. Daarom hebben we onze ideale recepten samengesteld geheel naar eigen voorkeur van onze medewerkers.

Daarnaast leveren wij als We Provide ook een bijdrage aan het project “Polio de Wereld uit”. Polio is een vreselijke ziekte die vooral weerloze kinderen treft. End Polio is een project van Rotary International deze heeft van de Bill & Melinda Gates Foundation een uitdaging gekregen om 200 miljoen Amerikaanse Dollars bij elkaar te krijgen voor dit project. Zodra dit gehaald is legt de “Gates Foundation” daar zelfs nog eens US$ 355.000.000 bij voor bestrijding en onderzoek. Geweldig natuurlijk!

Het project loopt sinds 1988 en sinds die tijd is het aantal gevallen van Polio met 99% gedaald. Juist dat laatste procentje en het dan vasthouden om te voorkomen, dat de ziekte nog de kop op steekt, is de uitdaging. Een uitdaging waar wij graag ons steentje aan bijdragen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA