We Provide weer op Meet Magento 2016

Geschreven door We Provide
blog

In 2015 stonden we met We Provide voor het eerst met een geheel eigen stand op Meet Magento. Toen hebben we, als kennispartner, vele bezoekers kunnen adviseren over onder andere Magento, conversieverhoging, theming en nog meer. Ook in 2016 hebben waren we aanwezig op Meet Magento 2016. Als Gold Sponsor was het mogelijk onze stand te bezoeken voor alles rondom Magento.
Lees ons verslag van Meet Magento 2016.

Meet Magento 2016: 12 en 13 mei 2016

De 8e editie van Meet Magento werd op 12 & 13 mei georganiseerd, wederom in de Media Plaza in Utrecht. De organisatie was weer in handen van Dutchento. De organisatie die de Nederlandse Magento Community vertegenwoordigd. In totaal waren er weer 50 sprekers die verantwoordelijk waren voor de interessante sessies met uiteenlopende onderwerpen, waar meer dan 600 deelnemers op af gekomen waren.

Dag 1 van Meet Magento 2016: 12 mei 2016

De eerste dag (12 mei 2016) richtte zich vooral op nieuwe webwinkeliers & managers. Maar ook voor webwinkeliers die graag de overstap willen maken van Magento 1 naar Magento 2 en zich willen laten adviseren over de migratie van Magento 1 naar Magento 2 was deze dag zeer interessant. Als webwinkelier of E-commerce manager die nog geen gebruik maakt van Magent, kreeg je op deze dag alle informatie over de mogelijkheden van Magento. Alle informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuze.

Dag 2 van Meet Magento 2016: 13 mei 2016

De sprekers en sessies op de tweede dag (13 mei 2016) waren met name interessant voor webwinkeliers met een Magento shop en Magento developers. Deze dag ging wat verder dan de eerste dag. Op deze dag kwamen de laatste tips, tricks & tools aanbod die je helpen bij de volgende stappen met je Magento (1 en 2) webshop(s). Wil jij migreren van Magento 1 naar Magento 2? Wij hebben een blog geschreven dat je helpt bij het maken van een plan en alle zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je migreert van Magento 1 naar Magento 2.

Magento & We Provide

Bij We Provide zijn we met name sterk in de gebieden: consultancy en advies, de implementatie, optimalisatie en performanceverbetering waar het gaat over een Magento webshop. Dus heb je al een Magento webshop waar je vragen over hebt of wil je een nieuwe webshop beginnen? Bekijk dan onze website uitgebreid en laat je informeren over alle Magento 2 mogelijkheden die wij in-house bouwen. Via 088 – 6000 700 kun je contact met ons opnemen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA